Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I'm So Happy Today~

on Saturday, August 7, 2010


Selamat malam..ehh da pagi da pun...ahakss...dah kul 1am...huhh tgk..bila mood ada cepat jer nk share storry kn???klu x 1 posting sbln pun susah..ahakss..ada org buat saya gembira ari ni...thanks babe....so saya nk share kegembiraan saya d sini...sape2 dia meluat baca jgn baca..saya x suh baca pun...hahaha :P ku sedaya upaya nk mengupload pict ni..coz ckp kat dia mlm ni gak i upload..tp tenet ni lembab...tu yg duk tulis blog ni...

Sebenarnya dah lama rasa x jmp..teringin sgt nk jmp..tp blh lak td dia ckp "bkn baru jmp ker??last month...hahaha..ku x ingt laa...:P....mula plan nk kuar pg2 g bli brg kat Bukit Bintang..tgh siap2..duk on9 jap...tba2 tbaca status hunny ckp dia ada event kat OU tghri ni..apa lg..tukar plan..kuar lmbt skit...g OU dulu..hahaha..lps g OU bru bkt bntng...smpi2 x nmpk dia lg..lepak2 dulu kat situ...lama tu dia pun melintas...hahaha blh lak terkejut tgk ku ada d situ...siap ckp lg "hye aida..apa u buat kat sini..shopping ye???"hahaha...i told..."xde laa..i dtg sini mmg nk jmp you...da lama x jmp"...alaa terharu dia..trus hug hug...lps borak2 dia masuk jmp org yg organize event...lps hbs tu (x hbs betul2 sbnrnya..coz masa nk balik dia ada lg kat situ..tpksa balik awal nk g BB lak)..cam biasa laa pkara wajib...bergambar..ahakss..slalu pesan nk suh buat posing lain dr biasa...huh...whatever laa babe..as long as i dpt tngkp gambar ngan u...:P lps tu dia knlkn ngan manager dia...yg buat ku terharu dia tau my pebret song...siap dia kata i know that ur pebret song kn???hahaha...i likeeee..katanya selalu tgk my twitt & fb...omg..so chweeetttt..i love u more laa hunn's...

alamakk pict ni ku tgk camera manager hunny...alaaa..please give me that pict bro...

Lewat gak gerak ke BB..masuk BTS dulu lps tu baru g BB..BTS tu "Berjaya Times Square" ye kak sue..hahaha..blh lak dia tnya BTS tu apa..hadoiiii..lawak arr...smpi2 BB jmp my sis...windu kat dia...muka penat..asyk kerja jer..cian dia...kerja2 jugak ye sis..kesihatan jgn lupa tau...u know kn..i really love u..so that i x blh tgk u sakit...please take care urself 4 me k....smpi jer terus kna sakat kat yeng...mmg sengal dr dulu yeng ni...malas nk layan :P...kak sue tnya.."berdua jer??" jwb balik "a'aa berdua je laa..dayah ckp td nk dtg after kerja..tp xtau laa pukul brp.."x bestnya kat situ x dpt jmp ex bf ku...awal..ahakss..tgk dr jauh jer laa...yg paling best dpt bgambr ngan Yuna...sporting dia ni..kitaorg panggil terus dtg...i likeee u...camni laa bru betul..x sombong...weee...ramainyaa umat kat BB tu..pening pale..mmg meriah laa..suka tgk masa belon d lepaskan...




P/S : last but not least..thanks kak huda coz sudi temankn jalan2 & amk pict ari ni..klu x ku jln sorg2 je laa jwbnya...uhuksss :(

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks