Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Finally Had A HEALTHY Weekend~

on Monday, June 27, 2011

Who doesn’t love the weekend?? ada ker??hahaha...The weekend is a time to let loose, have fun and take a break from your weeklong routine…I just wanted to say to all you “Weekend Warriors” out there, have a happy, safe and healthy weekend! Enjoy your families and friends responsibly and make sure u get out there and do something that you have been wanting to do all week long.
I start my daily weekend with a productive days..every morning going to “Tasik” for jogging..tak perlu laa aktiviti-aktiviti berat sangat pun sebenarya…just beberapa jam setiap pagi g jogging pun dah cukup…so anda akan rasa bersemangat tuk jalani ari2 minggu anda..cewah cam perunding kesihatan lak..hahaha...akhir-akhir ni rajin skit saya g jogging tiap2 pagi sabtu and ahad...yang bestnya tiap2 minggu mesti berlainan lokasi tasik..heee...best kot...jogging sambil menikmati udara segar kat tasik...
Jogging2 pun sempat lagi nk berposing..muahahaha..sambil menyelam minum air orang kata...chantekk kot tempat ni..cam rugi kalu x bergambar..lgpun pagi tu ramai gak tgk photographer duk amk gambar pasangan2 yg nk kawin kot...terus berangan nk photoshoot kat sini jugak..hahahaha
Lepas selesai aktiviti menyihatkan badan di pagi hari...petangnyaa baru laa aktiviti hang out with my frenz..kebetulan sabtu ada street market kat jaya one...plan asalnya pagi tu lps jogging nk ke sana...tp tengah2 duk jogging shila SMS ajak g petang...nak g jugak rupanya makcik nih....so terpaksa ku tukar plan asal...lps jogging balik rumah dulu..petang baru kuar...tq shila for ur time...
Dah xde idea nk pose camne...
Tq Photogrpher hebat Mr Jet for da nice capture
Adikku yang best
Syada
Lepas lepak2 ngan shila malamnya pulak g meredah malam ke Kajang..jmp budak baru balik dr Dublin..cam2 dugaan jadi..akhirnya ramalanku benar belaka..hahaha..jmp jugak tempat yang d janjikan..Tq FiFiey for da coklat yang sangat best & for satey....

STAY HEALTH MY FRIENDS

2 comments:

aishah amin said...

looks like you had a lot of fun!:)

xx
Aishah

Aida Arisya said...

yesh aishah..lalui ari2 dgn penuh keriangan..hope next time nk Fun Fun with u lak..hehehe

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks