Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Check List Before Balik Raya~

on Thursday, August 25, 2011

Assalamualaikum..yuhuuu seronoknya ari ni last day kerja before cuti panjang untuk raya...Malam ni after berbuka& isyak dah nak balik kampung...tahun ni bertiga jer...Me, my adik & my fren..Tapi yang boleh drivenya saya sorang jer laa..it's ok...nasib baik saya ni jenis yang suka drive...rindu kat kampung..doakan perjalanan kami semoga semuanya selamat k...

I know everyone is kinda busy packing their stuffs to go back to your home town. And here I wanna give you and advice LOL..hahaha as if i'm way too good about driving. Drive slowly and safely, and yea have a safe journey to kampung!! Ok jom buat check list before balik kampung

YEayy dah dapat SAMPUL DUIT RAYA...dah bersedia tuk diisi isinya..thanks awak kasi semua ni kat saya..ni saya sayang awak lebih ni..hikhikhik
Beberapa jenis KUIH RAYA yang di order pun dah dapat...
BAJU RAYA adik-adik dah settle di beli
BEG pakaianku dah siap di packing
AKSESORI, MAKEUP & CHARRGE PSP/HP semua dah packing dalam ni..so pinky kan..:)
PSP, LAPTOP & HP benda wajib buat balik setiap kali balik kampung..pastikan HP anda full baterry and ada credit..hikhikhik..penting tu...
HAMSTERku dah dibersihkan dan bersedia nak balik kampung...1st time diaorang berjalan jauh ni
Yang paling penting ni haa KERETAku dah diservices...bersedia tuk perjalanan jauh Kuala Lumpur - Terengganu
Yang paling penting BERHATI-HATI DI JALAN RAYA...ingatlah orang tersayang...Kepulangan anda untuk diraikan bukan untuk ditangisi..pesanan khidmat masyarakat oleh aidaarisya.blogspot.com :)

2 comments:

Ijah EmoTemo said...

selamat hari raya akak! :)

Aida Arisya said...

selamat ari raya ijah :)

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks