Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Surprise Besday For Shylla Amzah~

on Sunday, August 14, 2011

Misi berjaya..hoyeahhhh....seperti yang di rancang..misi untuk surprisekan Shylla berjaya d lakukan dengan kerjasama Aunty Zee & Iela...diaorang berdua yang merancang..kami follow jer..ahakss...Ampunn semua kalau ada yg tak terINVITE tu...coz bukan aida yang invite orang..ahakss....
Bertempat di Bora Asmara,seawal 6ptg jugak la menuju kesana...tempat tak tau so follow iela jer dr Sri Pentas...Ramai gak orang berbuka kat sini...tempat ni ada buat buffet ramadhan...
Besday Girl sampai sebelum azan maghrib....yeahh berjaya buat shila menangis..muahahhaa *kejam kan*...sebelum Shylla sampai ada laa sorang tu asyik nebes jer..ke sana ke mari...tak senang duduk dia...sape lagi klu bukan Iela...hahaha kelakar pulak..x pasal2 kna bahan :P....
Thanks Iela for the cute cake....sedap giler kek ni...seriussss....
Aktiviti potong kek oleh  besday girl...boleh pulak dia tanya kek ni blh mkn ker tak...hahaha..ingt kek perhiasan ker...
Diikuti dengan majlis berbuka puasa..semua khusyuk menikmati juadah...kami antara group yang paling lambat pergi amk makanan..sampai kebanyakan lauk dah habis & terpaksa tunggu diaorg refill...
Sambil dihiburkan oleh abang-abang yg main muzik ni..TQ
 Anak-anak Nd Lala yang turut komplot dalam ini aktiviti...Syahir,Syada,Syafiq & Shylla
 I'm 21 years old already...mama sha nak kawin...hahahhaha
Comel  kan...antara gambar-gambar atas kek td...
 Rakan-rakan sekolah sbb baju semua putih..baju merah tu pengawas :P
Ehhh mana besday girl??gambar dalam ipad adam pegang pun boleh laa hahaha..coz besday girl yg amk gambar kitaorg time ni...
 Group photo...gambar sekolah rendah...
 Group photo...up skit..ni gambar sekolah menengah..sbb tu notty skit
Group photo..gambar asrama lelaki :P
 Group photo...ni dah masuk universiti..bukan URTV yee :P
Last-last  tinggal yang ni jer sebab yang lain ponteng kuliah...hahahahhaha kiranya ni budak2 baik laa..tunggu kuliah habis :P
 Thanks a lot my sweet kembar kerana berjaya rancang surprise ni dengan jayanya...well done..kita tunggu iela punya turn lak..hahaha jangan nak hilangkan diri sangat laa :P
Appy besday my dear sister...Akak doakan moga panjang umur, murah rezeki, bahgia selalu d samping famly tercinta & terus success dalam kerjaya..i always support u babeh :)
 ERmmmm no comment..hahahaha
Asal benda alah ni lebih besar dariku...hmmm..
Last but not least...tq buat semua yang datang memeriahkan majlis...thanks a lots to tok dalang, aunty zie & iela...tak lupa jugak UncleNd Lala & famly yang turut komplot kasi shila hangin jer sepanjang perjalanan...buat semua teman2 yang turut memastikan misi ini berjaya...u guys rock!!! & to Shylla...ampunn & maaf sbb lambat wish..hahahha..kitaorg saje malas nk wish :P I love you all.....

2 comments:

ketawariang said...

wah...sedara shylla ke? bestnye!!


Jom join ketawariang's 4th Anniversary Giveaway : ketawariang's Giveaway

pejaljoe said...

jeles gue....

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks