Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Iftar With Nora Elena aka Siti Saleha~

on Sunday, August 21, 2011

Assalamualaikum semua...
Pada hari sabtu baru-baru ini 20hb Ogos 2011 bertempat di Carlton Holiday Hotel, Shah Alam telah berlangsung Majlis Berbuka Puasa & Beramah Mesra Bersama Siti Saleha...Sepanjang penglibatan Siti Saleha dalam industri ni..inilah kali pertama di adakan majlis bersama peminat..alhamdulillah..sambutan memberangsangkan...Majlis eksklusif ini dihadiri seramai 50 orang peminat..yang paling terujanya sampaikan peminat dari Dubai & Brunei pun sanggup datang...fuhh dasyat penangan Nora Elena ni...
Saya pun antara yanng paling excited jugak sebenarnya nak jumpa Siti Saleha ni..maklum laa ini lah kali pertama berjumpa beliau...akhirnya tercapai gak impian saya untuk berjumpa Nora Elena...Thanks a lot Abang Ayie...meaning a lots to me..antara memori terindah bulan puasa tahun ni...
She's so pretty...very friendly, talented, nice, awsome dan macam-macam laa..fuhhh bila jumpa live ni tak sangka Siti Saleha ni sporting giler...ramah pulak tu...suka bila dengar Siti Saleha bercakap...lembut jer...
Buffet kat hotel ni boleh tahan sedapnya..bermacam-macam juadah disediakan...tapi di sebabkan saya dalam proses diet ni tak boleh laa nak makan banyak-banyak...amik gambor jer laa..hahaha
Majlis di mulakan dengan majlis berbuka puasa, ucapan pengerusi majlis, ucapan siti saleha, sesi soal jawab, cabutan bertuah, best dress, bergambar & tayangan video..tahniah buat semua AJK yang berjaya memastikan majlis ini berjalan lancar...bukan senang nak buat majlis yang penuh gilang gemilang ni...
Thanks all Team Saleha, Abg Ayie & the big love to Siti Saleha coz sudi meluangkan masa busynya tuk melayan kami...layanan anda memang superb....hope to see all of you again...much love :)

4 comments:

Ijah EmoTemo said...

waaa bestnya jmp Siti Saleha. Hihihi.

Aida Arisya said...

best2..she so gojes & friendly

usahaone said...

Terima kasih sempat juga puji ajk
:-). Tanpa kerjasama Sal dan pengurusnya kami pun tak kan ke mana. Terima kasih sal dan abg ayie memang sporting habis. ...
-ehsasjdeed.

Aida Arisya said...

kannn..diaorg memang best..heee...pujian ikhlas ni :)

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks