Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Shooting With MyTv3 & Shila Amzah~

on Sunday, August 7, 2011

Baru-baru ni saya di invite oleh My Tv3 team tuk menjayakan shooting sehari bersama Shylla Amzah...bersheronok-sheronokkk di Berjaya Times Square...Macam2 perkara kami lakukan bersama-sama...memang FUN & HAPPENING sangat....dari pukul pagi sampai lewat petang...terbaik laa...
First of all, I would like to thanks you for the invitation and for giving me an invaluable opportunity to joint this event..Thanks a lots my dear Iela yg paksa rela saya tuk datang..hahaha..i love u laa..Sampai-sampai BTS(Berjaya Times Square), jumpa rakan-rakan yang lain dulu sambil menunggu team my Tv3 & Shila...
Sebelum jalan-jalan shopping kami di jemput ke Berjaya Hotel Times Square untuk makan...fulamakk best woo makan tengahari kat hotel ni...terima kasih Berjaya Hotel kerana bagi layanan yang sangat best...
Lepas makan kami disediakan bilik tuk bersantai & rehat-rehat seketika...sambil menjalankan beberapa aktiviti kat dalam bilik tu..menyanyi laa apa lagi..muahahahha....bilik dia memang Kerlashhhh Maria (walaupun xde nama maria dalam ni :P)
Shooting bermula kat pintu masuk BTS..gigih team MyTV3 ni bekerja & melayan kerenah kitaorang...korang memang best...
Lepas tu kami di bawa jalan2 sekitar BTS sambil shopping...lepas penat2 shopping..then masa yang di tunggu-tunggu....Berjaya Times Square Theme Park...yuhuuuu kitaa enjoyyy...best gilerrr..tp saya main 1 game jer yg pusing2 tu..apa nama entah benda alah tu...dah main 1st game terus tobatttt tak nak main dah..hahaha..pening wehh..gayatt pun yer...nak luruh jantung den....diaorang semua belasah main macam-macam game..tapi saya tak..hahahha...last skali ajak diaorg main kete langgar coz tak puas hati main satu game jer..kahkahkah..yang ni baru saya berani main..ahakss..ni baru mencabar..kahkahkah..yang lain tak mencabar langsung..habis semua kena langgar..nahh rasakan...#apapuntakboleh :P
Ni dia host yang paling best & sporting..Abg Aidid Marcello...awal-awal dah kena warning ngan abg aidid..katanya "haa yg ni twiit smpi 26ribu lebih..time shotting nanti tak diam & malu-malu siap nanti" hahahahha...saya pemalu laa bang :P
Ni kembar saya..nama dia Iela..orang kuat MyTv3 jugak ni..heee...saya suka sakat dia..sbb bila dia marah comel..kahkahkah..lps tu dia suka sebut sesuatu tu 3 kali..cth.."Sukee sukee sukee....Hellooo hellooo..hellooo...kannn..kann..kann" dan macam-macam laa...hahahah..(terbahan lagi kat sini..ampunnn my twin...TERsengaja..hahaha)..dia ni laa beria suruh saya datang....ni namanya paksarela...dia PAKSA saya datang..dan saya RELA untuk datang..hahahah bolehhgituuu :P
Dah habis aktiviti bersama-sama team My TV3..kami pun sambung jalan-jalan kat BTS with Shila, Aunty & Iela....teman diaorang shopping...& paling best sekali Iela tunaikan janji dia nk belanja saya makan Aiskrim Baskin Robbins(opsss ni shooting sblm puasa okey)....thanksss a lots my dear..I Love You laaa ni yg I makin sayang kat you ni..hahhahah...lepas lepak-lepak..shopping, makan aiskrim kat BTS..kami ker RASTA TTDI lak tuk makan malam..muahahaha...ni memang betul-betul Sehari Bersama Shila Amzah ni...kat Rasta lepak ngan DeenDaud sekali...pecah perut duk dengar dia cerita..aduss memang lawak laa dia ni...
Last but not least, thank you, thank you, thank you for everything..for the loves and oneness I feel with you guys..esp to My Tv3 team for da wonderful day..we certainly appreciate the things you've already done..you guys ROCK!!!

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks