Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Iftar With Teman-Teman~

on Monday, August 22, 2011

Salam 23 Ramadhan buat semua...sedar tak sedar kita dah berada d minggu terakhir ramadhan kan??sekejap jer masa berlalu...adakah korang rasa ramadhan kali ini korang dapat memanfaatkan sepenuhnya atau sebaliknya??tepuk dada tanya iman...ayuh kita tingkatkan amal ibadah kita di sepuluh malam terakhir ini dengan sebaiknya..moga amal ibadah kita di terima olehNya...

Alhamdulillah..ramadhan kali ini dapat berbuka puasa bersama teman-teman serta insan-insan yang teristimewa...cuma kali ni iftar with ex-kusza x smpt  dibuat macam tahun lps..sedih lak...masing busy & xde kat KL...next time maybe...dengan someone tu pun xsmpat juga..nampaknya kita jmp raya jer laa kan..open house nanti jgn lupakan daku k...

Ahad (21/8/2011) kuar rumah seawal 7.30am pergi ke Pasar Tani Shah Alam mencari beberapa barang..tapi yang dibelinya barang yang tak tersenarai dalam list..ish ishh ishh...dalam pukul 9.30am terus ker Jalan TAR dr Shah Alam..nak shopping baju adik & ayah yanng x settle lagi....dengan panasnya..ramai orang nyaa...dugaan jer bulan2 puasa ni...haussss...dah habis satu Jalan TAR di jelajah balik rumah dekat pukul 1pm dah...rest sekejap & solat terus g ker Shah Alam bengkel ayah angkat nak services kereta before balik kampung ni...dah settle ayah cakap g laa singgah rumah..semua ada..lepas tu apa lagi..terus ke Klang rumah famly angkat...sambi-sambil tu boleh tengok keadaan ibu..alhamdulillah..dah beransur sihat..jahitan pun dah d buka...
Disebabkan dah janji nak jumpa dan berbuka with Kak Eita & Famly,Kak Na & Kak Huda...x dapat laaa nak berbuka rumah ibu...lagipun dah lama giler tak jumpa diaorang..dah berbulan-bulan kot..Mikael pun dah besar..makin notty...asyk lari jer..yang kelakarnya naik kete dia duk lompat dalam kete..kami yg follow kat belakang ni tergelak je tengok ke aktifan dia..hikhikhik..Kami berbuka kat Steamboat Antarabangsa Harbour Place, Port Klang...perghhh terbaikkk laa..siap ada grill tu..memang best giler...apa lagi main masak-masak laa...next time boleh makan sini lagi..harga dia pun berpatutan...thanks girls..terubat rindu jumpa korang..nanti raya lak kita letting2 k....
Isnin (22/8/2011) Ni kembar saya..nama dia Iela...memang betul laa ada kimia antara kita...terkejut sampai-sampai tengok baju..alamakkk sama colour lagik..hahhaha..i love u kembar....
Dari minggu lepas lagi dah janji nak berbuka sama-sama..asalnya nak buka kat Mid Valley..so kebetulan pulak yang lain-lain ajak buka ramai-ramai isnin tu kat kedai Kak Yana (Restoran Amber Shirinbano) kat Cheras...so apa lagi....tukar location laa...lagipun iela cakap suruh ajak ramai-ramai kan??nak satu rombongan cik kiah i bawa..hahahha..seronok dapat lepak ramai-ramai sambil bercerita itu ini..habis cerita kot kuar..tu nasib baik nak hujan..kalau tak, maunya sampai sahur tak habis lagi storynya..hahaha...thanks guys..u all semua memang best..happening sampai pening..hahaha...Thank gak Kak Long kasi duit raya..fuhh ni duit raya pertama tuk tahun ni..i lebiuuu Kak Long...Thanks gak to my kembar (iela) for kad raya & sampul duit raya...ni sayang u lebih ni..hikhihik..thanks tuan kedai kak yana kerana kasi layanan bestt..thanks jugak to jumaat coz pick up me kat opis & hantar balik..& thanks tuk semua teman-teman yang sawan...muahahhaha...sayang korang semua...heart!!!
noted : credit pict to kak eita & jumaat..copycat kat FB diaorg jer..hikhikhik

2 comments:

•♥• RR •♥• said...

uwaaa.. x aci! aida dh update dulu.. lappy k.eita wat hal lg laa.. klu sempat mlm nnt k.eita update n upload new pics.. nak2 pic kupas telur tu ok.. hikhik

Aida Arisya said...

hahaha..tgh ngantuk ni..tu yg update terus

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks