Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Iftar With FBI & Famly~

on Tuesday, August 23, 2011

SEMALAM after kerja terus bergegas ke e-curve...ada majlis berbuka puasa with Abang Faizal Ismail (FBI) and Famly (Kak Lina & Keyna) serta kawan-kawan di Thai Express...kami sampai lewat skit disebabkan jem..dah azan maghrib baru sampai...sampai-sampai terus order...saya order kueh teow ladna(alamak lupa nk snap pict)....perghh penuh pinggan...memang tak habis laa jawabnya...nasib baik ada member yang habiskan..klu tak membazir..& lagi-lagi rasa serba salah lak nanti kan..dah laa orang blanja..makan tak habis...hikhikhik...Nak buat camne..saya punya tong kecik jer..tak mampu nak makan banyak-banyak...Berseuaian dengan nama kedainya Thai Express...makanan yang di order express jer sampai...takde laa kami menunggu lama...tak sampai 5minit kot tunggu...bagus services diaorang...
Dah lama giler x jumpa kak lina & keyna...alhamdulillah..keyna bakal dapat adik...insyaallah dijangka bulan november ni kak lina bersalin..Congrat Abg Faizal, Kak Lina & Keyna...Aida doakan semoga semuanya selamat...
Last but not least, thanks a lots abg faizal..moga murah rezeki abang & terus success dalam karier..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN BUAT ABANG FAIZAL, KAK LINA & KEYNA....selamat pulang ke Penang, moga selamat sampai..kita jumpa after raya pulak ya....adiossss

noted : Thanks Dayah for the pict :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks