Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~GooD ByE 2011~

on Tuesday, January 10, 2012

LAST WEEK on 2011...Isnin..tengah busy2 kerja Syada call..suh pickup dia after kerja kat tempat kakak dia shoot..bosan katanya..nk g makan..so after kerja terus ker lokasi amk budak kecik tu..thanks Ammar kasi direction..bawa dia makan-makan lepas tu antar dia balik..

Minggu-minggu akhir ni biasa laa..busy skit ngan kerja..pluss nak closing account..hari-hari balik malam..phewww giler laa..memang I LOVE MY JOB betul laa ni..sampaikan SMS masuk..call masuk..semua x hirau…HP pun x pegang..sorry to all my fren kalu ada yang termiss reply call & sms…

Hari Jumaat sepatutnya main Futsal with my Girls..tp memandangkan balik lambat..terpaksa batalkan niat nak main Futsal..sedeyyy..dah laa lama x lepak ngan diaorang…dengan sepanjang ari tu busy smpai x sempat duduk..kuar masuk..tolong store packing barang lagik sampai sakit badan-badan..paling frust tengok2 HP ada miscall dr Alyah…OMG makcik ni call..x smpt jugak return call..balik rumah baru call dia balik…tu pun dah lewat malam...dia tengah busy lak tu…katanya call tadi nak jemput datang rumah…besday anak angkat dia Piqa..uwaaa melepas…padan muka diri sendiri…sape suh x angkat call & return call lambat lak tu…hadoiiyaiii bersalah lak..x abis2 say sorry kat dia…Piqa ampunkan aunty..aunty promise bawa piqa & mama jalan-jalan nanti k..nanti aunty belikan present tuk piqa tau..walaupun mama piqa x kasi aunty beli present…hikhikhik… boleh lak dia kata “alahhhh tak yah present laaa wakk…awak ni selalu buat susah-susah jer...nanti kitew lepak sama-sama k..kitew free skit bulan Jan ni”..ku pun jawab balik..”apa lak susahnya..besday piqa setahun sekali jer wakk..bila lagi kitew nak manjakan piqa” muahhahaha..seharian ku duk salahkan diri sendiri x jawab call dia…sedeyynyaa..cian piqa..dah laa jarang kat KL..x dapat raikan dia 

Akhir kata...ermmm rasa sayang nak tinggalkan 2011...banyak moment2 indah yg berlaku dalam tahun ni...semuanya mengajarku erti kehidupan yg lebih bermakna...mengajarku mengenali siapa KAWAN siapa LAWAN..mengajarku erti menyanyangi & disayangi..menghargai & dihargai..kenal insan2 yang sentiasa buat ku happy d saat ku keresahan & down..and satu jer saya POHON....agar semuanyaa ini takkan hilang meninggalkan kita sepertimana tahun 2011 pergi meninggalkan kita semua...semoga tahun-tahun akan datang rasa kasih..rasa sayang..rasa keakraban persahabatan kita ni kekal buat selamanya...AMIN...*you know who you are!!!*

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks