Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~X-Mass Holiday~

on Monday, January 9, 2012

Yeayy cuti 3 ari sempena Crismas 25 Dec 2011…Ari sabtu agak bosan pada awalnya duk rumah…kuar jap g CC..maklumlaa laptop rosak…terpaksa laa on9 kat CC..hahaha..That why laa saya dah lama x update blog..ahakss..lepas g CC g kedai gunting rambut…goodbye rambut panjang..hikhikhik..

Hooo..hooo(opsss ni bukan Santa Claus nk kasi hadiah tauu :P)..holiday time…hamboiii orang lain holiday jauh-jauh..saya holiday kat Hulu Langat jer..3 ari 2 malam hahaha…percutian gak namanya ni sebab bukan kat rumah sendiri..kihkihkih..nasib baik laa ada orang ajak datang rumah dia…xde laaa ku kebosanan di rumah..ahakss…sampai-sampai malam tu kitaorang kuar g makan...

Esoknya (Ahad) pulak patutnya nak balik terus pagi tu coz x bawa baju lebih pun nak tdo lama-lama sane…sekali diaorang ajak g Gathering …ingat x nak join sebab member2 lain semua x dapat g..xde geng lak…diaorang duk pujuk suh g..adehh serba salah…sebab SAYANG punya pasal pergi jugak laa..nanti dia majuk susah me nak pujuk..ahaksss…

So saya balik rumah ngan budak kecik tu..salin baju mandi segala bagai…gerak lambat skit..hee..around 3lbh gak laa sampai..dah laa jem like strawberry coklat..parking xde..stress d buatnya..awatlaa jem sangat sunway ni…jauh beno parknya…sampai-sampai memang acara dah bermula..ahakss..ramainyaa muka yang tak di kenali…..saya tak karoks pun..tengok diaorang jer…saya kn x suka karoks..ahakss…

Dalam pukul9 gak laa habis program…ingat nak balik rumah terus..siap salam ngan canaz & kak shanaz lagi..sekali MAMA kata “esok x kerja kan??jgn nak gedik sangat laa nak balik…meh ikut kitaorang g makan & balik rumah kitaorg…” terus jer dia suh Syada follow me sbb xnk kasi me balik rumah..hahaha..kitaorang g makan-makan ngan canaz & kak shanaz..siap sessi bergussip lagik..muahahha...lewat gak laa balik..borak punya borak xsedar dah lewat malam...

Isnin lak bawa Syada jalan-jalan..kakak & mama ada shooting..diaorang ajak g tengok shooting..tapi malas laa pulak..dah laa dari pagi sampai lewat malam…lagipun malas nak kacau adikku sorang ni buat kerja..lain arr kalau dia g bersuka ria..boleh gak join..ni buat kerja…hilang konsentrasi dia jap lagi..hahahhaha…baik saya g jalan-jalan bawa adik dia..kan bosan budak tu duk menunggu habis shoot…dari Hulu Langat..balik rumah salin baju..lepak minum-minum kat Taman Jaya with gegeds..lepas tu gi Tasik Taman Jaya…habis agenda kat Tasik Taman Jaya kitaorang g Curve..tgk movie..karoks..makan-makan…dari pagi sampai ke malam melepak..lepas tu hantar Syada balik..ahakss…

p/s : Picture Gathering ngan Addin..dia belum kasi..so me xde pict nak upload :( addin nk gambooo plishhhh

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks