Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Kisah Hatiku~

on Tuesday, January 31, 2012

Minggu ni sehari jer kerja..ohhh nikmatnyaa..hikhikhik…Subuh-subuh hari KHAMIS baru sampai KL dari Terengganu..balik rumah rest jap…memandangkan tak kerja..kuar date ngan “My Twin”..then g lunch…lepas tu kita orang g main bowling kat One Utama after yang lain balik dari kerja…


Ari JUMAAT lak after kerja jumpa my Girl’s kat One utama dinner..lepak-lepak..kul10pm kita orang berfutsal…kali ni x ramai lak turun..ramai yang ada kerja..nak-nak ramai yang busy tuk AJL..so main jer mana yang ada..ILaDamiaa kata nak join..sekali kena g Melaka lak dia…jenuh laa duk berkejaran ngan bola..maklumlaa x ramai..kalau x full padang..seronok gak berfutsal ramai-ramaini…yeahh I lebiuuu girl’s…

Ari SABTU malam ker Bukit Jalil tuk menyaksikan Reharsal AJL26 disebabkan ramai tak dapat tiket tuk menyaksikan siaran langsung AJL…so kitaorang decide ajak g tengok rehearsal…sampai-sampai sekali makaiii jenuh menunggu..kul10pm baru start…balik pun lambat laa jawabnya..persembahan mantap walaupun hanya rehearsal..cam tengok betul-betul dah..dengan ramai penontonnya…perghhhh..tapi persembahan yang paling memukau saya pada malam rehearsal tu adalah KisahHati dari Alyah..ni bukan puji coz she’s my fren..coz she’s deserved it..walaupun memang ketara di wajahnya tak berapa sihat..tapi nampak dia punya usaha tuk buat yang terbaik..i’m proud of you babe…

Satu lagi saya terpegunngan SandMan masa persembahan Aizat..terbaik laa lukisan dia…memang cun habiss…sepanjang persembahan tu mata tertumpu kat lukisan tu jer…After habis ingat dapat jumpa beberapa insan tersayang tuk wish good luck..tapi nampaknya semua tak jumpa..hahaha…ye laa semua rush balik nak rest tuk esoknya..so SMS di hantar sebagai pengganti diri hikhikhik….adik nottyku on that time terus reply..sorang lagi sepi seribu bahasa..dah mula risau ni..okey kah dia..coz memang nampak pucat betul wajah dia…balik rumah ngan agak tak tenang laa..risau kesihatan dia..lepas tu dia punya bestfren aka PA jugak la inform dia tak berapa sihat & terus hantar g hospital tadi…sepanjang malam duk berdoa..moga kesihatan dia bertambah baik…tdo pun lambat duk tunggu bestfren dia update berita…akhirnya ku terlenaa d depan laptop..hahahha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks