Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~New Year 2012~

on Saturday, January 14, 2012

31 Dec 2011 on Saturday tu kerja daru kul 8am sampai kul 6pm…patutnya xkerja pun ari sabtu..nak buat camne sejak akhir-akhir ni supper dupper busy...lepas kerja rush ker Hulu Langat coz dah janji ngan Syada nak bawa dia g tengok Final Idola Kecil…gi sekali nganIela & Didi...Nasib baik tak jem..so sampai awal gak laa..sampai-sampai terus cari port…

Balik dari Final Idola Kecil terus g makan..OTW balik tengok bunga api kat angkasa..rasa cam nk berhenti tepi highway jer..hahaha..so kita orang sambut NEW YEAR tengah jalan jer…perjalanan d teruskan ker Ampang mencari kedai makan….makan-makan sambil dengor cerita budak-budak ni..hadoyaiii..macam2 kisah budak2 kecik ni…lepas makan dah agak lewat laa..terus hantar Didi balik kat Pandan Jaya…kita orang meneruskan perjalanan balik ker Hulu Langat…ku dah ngantuk..tapi gigih nak drive walaupun Iela mintak nak drive hahaha..duk diam-diam..biasa u drive tuk i..kali ni I drive tuk u lak..kikiki
Sampai-sampai sikakaknya sudah tdo..bersihkan diri jap lepastu Zzzzz sekali…Bangun pagi-pagi teman Mama g pasar beli barang dapur..arini kitaorang nak main masak-masak..yumyyyy

Kitaorang tolong jer tapi yang masak si Kakaknya...hehehe..tq kakak..masak tuk kami..kakak memang terror masak...dah boleh kawin dah...hahahaha..tapi satu jer tak tahan kalau makcik ni yang masak..pedassss yg amat..hahahha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks