Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Xin Nian Kuai Le , Gong Xi Fa Cai!!!~

on Sunday, January 22, 2012

Ello everybody!! 新年快樂 , 恭喜发财. Xin Nian Kuai Le , Gong Xi Fa Cai!!!

I'm at my hometown ryte now..Sempena cuti CNY ni saya bercuti sampai hari khamis ni..wehooo...on saturday nite gerak balik dari KL ker Terengganu....Patutnya hari jumaat malam after kerja dah boleh balik dah..tapi disebabkan ada majlis pertunangan adik tersayang kat Klang..kena laa balik Terengganu lambat skit..

Ari Sabtu pagi-pagi dah settle kemas rumah terus gerak ker Klang...tolong mana yg patut..majlis kul 11.30am...after majlis tunang ada bacaan yasin tuk Tok Mak...after that saya pun minta diri nak balik coz ada kenduri kawin kakak kpd my twin kat Cheras...terus rush ker rumah dia..tapi tak sempat nak sain ngan teman-teman lain..diaorang semua sampai awal...lepas makan..lepak & sembang-sembang ngan my twin sementara tunggu hujan reda...

Dah reda hujan terus gerak balik rumah...dah sampai rumah boleh pulak ku terlena tido..fuhhh nasib baik x terlajak tido..kalau tak ada yang tertinggal bus....disebabkan kali ni balik sorang-sorang so x blh drive sendiri :( bus kul kul11pm...alhamdulillah sampai Dungun dalam kul 4.30am...yeahh terengganu here i come!!!!Appy Holiday for all of you..*hugs*

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks