Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~AidilAdha Yang Bermakna~

on Thursday, November 18, 2010

Salam AidilAhda buat semua...

Alhamdulillah..Aidiladha kali ni dapat ku beraya d kampung kesayanganku..Terengganu...1 day before balik kg tuk beraya spent time from dinner till bfst with someone..lots of story we all share togther..bnyk cerita ku dpt..& ku tahu..tp biarkan ianya mjadi secret between us..x leh laa nk story kat sini...bab kata Dato' CT..biarlah rahsia...hehehe..btw tq for the time..really appreciate it..Pagi tu g kerja pun ada org hantar after bfst..smpi dpn pintu opis tu..hahaha..

Malam kul 10am gerak balik kg..sampai around kul5.30am..lmbt jugak smpi gara2 jemm...pagi raya kali ni x dapat nk g solat hari raya & mengziarahi pusara arwah abg..so sad..ku kirimkn doa d angin lalu moga dikau bahgia d sana..amin...

Persediaan raya kat rmh x meriah mana seperti sebelumnya..coz ptg tu my mom baru balik rumah with my lil bro yg masuk hospital 4-5 ari jugak laa dia kat hospital..tu pun mintak balik awal coz esknya nk raya..klu x maunya kna tahan lg..doktor cakap ahad ni dtg balik buat check up..but not serius..hopefully get well soon...kesian my mom asyik tdo hospital jer tahun ni..jga adik2...Ya Allah berikanlah kesihatan yg sempurna buatku & keluargaku aminnn....

Raya tahun ni agak ceria tuk seluruh keluaga besarku..ala2 gethring gitu...coz my cazen dr new zealand baru balik..dah 4 tahun x balik malaysia..ni katanya cuti 3 minggu...after this balik ke sana balik..makin kurus dia...balik2 selsema..maklum laa perubahan cuaca...yg bestnya Ayah Da ku asyik menyakat Cik Da jer..katanya "x tgk muka Cik Da tu...senyum sampai telinga jer spjng minggu ni...happy ank bujang balik..smpi husbnd sndiri x dapat layanan special cam tu"hahaha..biasa laa dah 4tahun x balik tu..balik2 mesti laa dpt layanan special..nanti dah g balik entah bila nk balik sini lg tu..btw all the best my beloved cazen...good luck...see u when i see u..after this kita jmp d muka buku je laa ye...nasib baik ku jd balik raya haji ni...dapat ku jmp dia..klu x hmmm enth bila xtau laa...

Sempena raya haji ni ku cuti pnjng trus...dr ari rabu smpi ahad..but sabtu dah nk balik KL..ada aktiviti nk d buat..ahakss..but i'm happy spent my holiday with my love famly...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks