Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Suka Dalam Duka~

on Wednesday, November 10, 2010

Herlowwww kawan2...

Last Saturday mmg super dupper busy..kuar awal pg balik pun pg jugak..mmg giler kentang laa...biasa laa bangun lps subuh klu ada plan pg mmg dah x tdo laa..klu tdo terlajak lak..so lps subuh mgadap laptop sambil tggu kul9am nk kuar...cam biasa pickup kawan2 dulu...sblm ke icity kami singgah e-curve dulu..shopping time..tp brng yg ku nk semua xde lg....yg tak tersenarai lak yg ku beli...cap putih yg sngt chantekkk...tq kak fara...cap x pnh pakai tu..harga pun ada..espirit lg...giler murah jual berbanding ngan harga asal..i likeeee it...lps hbs kawan2 memborong kami ker icity tuk Nite jem...dlm tghri gak laa..tp xde pape pun lg..dah laa panas..baik duk shpng kat e-curve..hehehe..

Smtara tu kitaorg g mkn dulu laa kat seksyen7...duk mkn tiba2 syada call tnya kat mana...ku ingtkn dia dah smpi....rupanya otw..cess...lps mkn bru ker icity balik..tp x lama..ku terus ke KL tuk layan Flyniversarry lak...msg Syada & Shylla infrm kuar ke KL jap...ptg nanti dtg balik...smpi KL Life ngam2 kul 4..amk tiket dulu...bertembung ngan Hunny Madu kat tangga..smpt hye2 bye2 jer..ingtkn dia nk g salin baju tuk buat Champur Chart...alih2 tggu smpi sudah xmuncul...rupanya Hafiz yg buat campur Chart..arghhh tensen gwe...klu tau ku amk gambr terus td...Akmal cakap Hunny balik hotel rest tuk mlm ni...mgrb kot dia dtg balik..uwaaa melepassss...Akmal siap merajuk dgnku...dia ckp cesss dtg nk jmp Hunny Madu jer bukan nk jmp dia...hahaha..sabar je laa mamat ni sorg...blh lak nk merajuk dgnku :P..Jmp kak nida duk sembang2 ngan dia jer kat sana...kak nida ckp dia g Nite Jem dlm 8lbh...huhh kak nida ckp hunny perfrm kul 8.20pm...ermmm nk jer ku g lps Hunny perform..tp diorg nk balik awal...nk layan nite jem..ku PASRAH jer....smpt borak2 & bergambar ngan Hafiz..yg bestnya awal2 dah ckp kat Hafiz.."I think JayDeee will be ur partner on nightflight...dia tnya knp...i said "coz she's better than other..suara dia cam nadia...hehehe" dia ckp ok wait & see mlm ni..sape yg juara :P tgh2 duk lepak2 kat luar tiba2 nmpk seseorg naik tangga...yeayyyy dia datang...dr bawah dia dah tersengeh...i love her smile..sangat manis...Zher i love u...nasib baik dtg awal..klu x i x leh jmp u..dia tnya smpi mlm ker??ku ckp nope..nk gerak awal..tp dia suh tggu smpi opening....dia siap ckp lg..nape u nk g nite jem ker..hahaha..terkejut ku dibuatnyaa..mana pulak dia tau ni..rasanya x pnh cerita kat dia pasal ku ni die hard fan hotfm...hahaha..dasyatttt...siap luahkn rasa x puas hati kat dia lg..hehehe..lps borak2 ngan zher..tunggu punya tggu yg lain x muncul2...terpaksa ke Icity lak....aduss frust x dpt jmp & bergambar ngan Hunny & Nadia :( sangat FRUSTATED coz ku dah lama plan nk layan Flyniversarry....


Me & My Bodyguard (Hafiz & da geng) ~p/s tq abe carikn me bodyguard..hehehe

You Smile I Smile

Giler laju bawa kete balik ke Shah Alam..cam drift lak hehehe...smpt jmp ngan Shylla jap yg duk lepak2 kat oldtown ptg tu sblm Maghrib..coz Konsert start mlm...fuhhh penatt duk berjamming...artis2 blh tahan laa....tp fikiranku masih melayan ker flyfm...hahahacamne laa event kat sana..x sabar nk tgk video...dah laa x smpt layan Hunny Madu perform...sadis bangettt seh...lps hbs nite jem lepak lak ngan tuan put3 jap...ahakss dia ada laa..wahh riangnyaa bertemu lagi bagaikn bunga api d hati...hahaha gedik seh :P xde pape laa saje jer..tp blh tahan gak laa ku kena sakat..at the end of the day appy jugak akhirnya walaupun pd awalnya sedih & frust...yg paling x blh lupa mlm tu pesanan tuan put3...siap ngan memek muka..gaya lg kasi pesanan..fuhhh mkn dalam tu klu yg makan cili..tp rasanya ramai yg terkena ngan kata2 tuan putri tu...ahakss.."Dunia tu berputar...suatu hari akan berubah...blaablaablaa..."hehehe...saya sokong kata2 tuan put3...ingt ye kawan2..yg penting SETIA....hahaha


Sampai rumah dah lewat...lps tu duk online hingga 6pagi...giler laa...berjaga seharian...dah laa bangun awal...lps subuh baru tdo..tu pun tdo 4-5jam jer :P apa2 pun balik tu btambah happy lps Hunny Madu & Zher tegur kat twittt..yeayy nsb baik diaorg x merajuk ku x tggu hbs..hehehe..Sis Nadia jer senyap lg ni...Apa2 pun Tq Hunny tag me on ur video...dapat jugak akhirnya tgk u perfrm walapun x dpt tgk live :( apa2 pun u mmg superb..Love ur show & dance...

p/s : tq kak huda & kak eza for the pict..pict ni dr camera diaorg hehehe

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks