Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Ada Apa Dengan REVOLUSI~

on Monday, November 1, 2010

Salam NOVEMBER!!!

Ada apa dengan REVOLUSI...adehh boss ku ni(ni bukan Boss Besar..Team Leader kitaorg punya kerja)...HOTFM sibuk REVOLUSI dia pun sibuk REVOLUSI...First2 smpi opis awal2...tup2 FB, Youtube,segala bentuk laman chat & laman web social & mcm2 laman tuk download2 tu laa kna block..citttt...adehhh hilang arahku xleh nk realese tension...radio pun ku bukak pakai HP jer..kn bising2 kat situ kna marah lak :P bru masuk dah buat peraturan baru..hbs semua dia ubah...huhuhuhu...padahal ku masuk dulu pd dia...lps tu petang td ada meeting lg...lps briefing dak2 baru panggil yg lama masuk...now bukan setakat type of works jer yg berubah...dr akaun g buat marketing...dah laa ku x minat marketing...waktu kerja pun di ubahnyaa..nk jer ku bangkang td..dah semua diam pulak...ku pun terdiam jua laaa..huhuhu..pasrah jer laa masuk kerja kul10...giler laa..ku nk buat apa pg2 kat rmh...ku suka g kerja awalcoz blh balik awal..sbb mmg lps bangun subuh dah x tdo..dr duk saje jer baik g kerja...ni dia ubah waktu g kerja kul 10..mak aii dr subuh nk ker kul 10 tu lama tu...cam2 blh buat...blh masak lgtu..hmmm esk nk buat bfst laa..nk masak nasi goreng..sape nk bfst jom dtg sini..hahaha..now nk start cari kerja lain..x suka REVOLUSI kat opis ni...

BUT i LIKE REVOLUSI kat Hotfm...Hotfm AMCrew(Fara,Faizal & AG) onair 5 jam dr kul 6am-11am, Menu Muzik Hotfm (Leya) Onair dari kul 11am-3pm, Hotfm Jem (Kieran,Ikhwan & Suraya) Onair dari kul 3pm-7pm, Refleksi Hotfm (tiada penyampai, hanya lagu2 nasyid/dakwah/ketuhanan) dari jam 7pm-8pm & last sekali kemunculan DJ2 baru dalam Hotfm Zon (Chad & Dean) Onair dari jam 8pm-12am...but sedihnya x de lg suara Kak Tini..dah serap ke bahagian Pengurusan Muzik katanya..ganti tempat Kak Zura kot..Kak zura boss lg tinggi laa jwtn dia nmpknya..hehehehe..kak zura ganti kak nida..kak nida ganti Selan..dah tu SElan nk ganti sape..hahaha...suka2 ati jer ku buat andaian sendiri...apa2 pun good job & all the best tuk HOTFM..moga terus maju...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks