Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Believe I Can FLY Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ~

on Thursday, November 4, 2010

I believe i can FLY..hehehe..Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Sebelum tu..appy Depavali pd semua yg menyambutnyaa...yuhuuuuu esok cuti...i lolikeee...so mlm ni tdo lmbt laa..esk ada beberp urusan nk d buat...

Ari sabtu ni nmpknya ari kelam kabut buatku..sape ada sayap...nk pinjam...nvm, i believe i can fly...hehehe...FLY laa sgt kn :P ni gara2 ada 2 event yg nk dtuju dalam masa yang sama...perghhh..HotFM Nite Jem & 5th FLYniversarry Party...dua2 ni event besar..syng lak miss salah satu...so ku decide nk g dua2..hahaha giler x..tgk jer laa camne ku ke sana ke mari..satu kat Shah Alam satu kat tgh2 KL...hadoiii..asal laa diorg buat event ni serentak...padahal d bawah satu pihak pengurusan..huhh pening ku skjp...nk tolak salah satu x leh sbbnya..ermmm mmg sukar laa..ahakss...dua2 ku sayang & ada insan2 kesayangan dlm tu...xoxo...Actually 1st iklan Flyfm yg kuar dulu sebulan awal..minggu pertama iklan isyarat menang vip kuar, ku pun cuba nasib nk menang VIP ticket...before this ada someone promise nk kasi..tp nk try gak menang sendiri..hehehe...segan lak nk mintak dr dia walaupun dia dah offer :P i kn pemalu..huhuhu...ari ke2 keudara isyarat memanggil tu ku menang vip tiket with pg show...yeahhh tq Sis Nadia..LOVE u more :) makin bersemangat ku nk pergi...nk sgt tgk my dear sis hunny madu perform lagu baru...

After 1 week menang tiket tu tiba2 terdengar iklan HOTFM Nite Jem...alamakkk pd tarikh yg sama..OMG...waktu pun lbh kurang jgk...frust jap...x pasal2 ku DALAM DILEMA...tp setelah kupikir2 ku decide tuk g dua2...because i love FLYFM & HOTFM..hehehe...xpe ku usahakn tuk..hope dpt jmp ngan org2 yg nk ku jumpa d dua2 event..sorry laa dua2 x smpt nk layan habis nmpknya...ku akn bhgikn waktu tuk g dua2..ahakss..as long a i will be there..Anniversary FLYFM sblm menang tiket lg dah prmse ngan someone tu nk dtg..tu yg beria nk menang tiket...nsb baik dpt..ahakss...Apa2 pun hope enjoy your weekend ye kawan2..daaaa

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks