Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Senyum Jer~

on Tuesday, November 2, 2010

Senyum jer x perlu kata apa2 yer…(^_^)…Ari minggu yg pd awalnya agak membosankn…xde benda nk dibuat…tp berakhir dengan senyuman..spjng balik rasanya duk tersenyum :P

Sabtu :
Ada tiket movie Cuti2 Cinta..ajak yg ni tgk movie yg ni busy..ajak yg tu ada hal…ajak yg sana yg sana pun ada urusan..so kesudahannyaa ku x tgk pun..tp nsb baik laa me ni bukan kaki wayang..klu x tenguk pun x ralat sgt..nak2 tiket pun org kasi..ku ni bukan suka sgt tgk wayang sbrnya…klu dpt tiket free bru g..tu pun klu rasa nk g tgk & ada org teman..tp kebiasaannya tiket2 wayang yg ku dpt duk terselit jer dlm dashboard kete tu smpi expired..dah leh wat album kot tiket2 tu bnyk sgt…hahaha smpikn bila diaorg offer kasi tiket ku ckp terus x nk..hehehe..melainkn yg offer tu yg ajak g skali..bru ku layan..x kn nk layan movie sorg2 kn..giler ke apa??..hahahaha..dah hbs ku deco rumah…duk tampal2 cermin kat almari baju (giler xde kerja ku kumpul cermin yg bedak compact tu…skli tjmp balik..ku cabut cermin dr bedak yg dah hbs tu ku tampal kat almari…hahaha..dah x der kerja susun cermin bulat2 tu kat pntu almari…bila siap…wah chantekk jugak…senang ku nk tilik muka…hahaha giler perasan..klu aliah & mekla tau mesti diorg gelakkn ni…kalah diorg yg suka duk tilik muka kat cermin…klu masa study dulu bilik pling bnyk cermin aliah laa..setiap sudut ada :P) hp lak xde crdt nk bersms…malas nk turun semata2 bli topup..tggu laa klu2 nk turun ptg2 nanti…so lps hbs buat kerja giler dlm bilik ku sambung chit chat..lps tu kak huda ajak joint lepak with kak eita & na…apa lg ptg tu jgk terus bersiap kul5 gak laa bru kuar rmh..mmg ku dah bosan tahap Dewa19 dah….wlpun nk g mkn jer…sanggup ku turun dr KL ke Klang..hehehe..xpe as long as buat perkara yg berfaedah…leh jmp kawan2…leh jmp Miq yg makin encem..ya allah geram ku tgk budak ni..nk cubit2 jer…..KakEita nk sewa Miq 1 hari..hehehe…bila nk ada ank ni…ehh me slalu ckp camni kn..bila nk ada ank..masalhnya kawin pun x lg LOL :P tq all my fren sudi lepak sama2 :) balik mkn2 kat Nandos tu ingtkn nk g rmh adk kat klang..jmp ibu..call adk dia bru hbs kerja...tnya ibu balik tak??katanya ibu x balik mgu ni..x jd laa lepak Klang..this week adk suh dtg jmp ibu :) miss them...

Ahad:
Klu xde apa2 program jer confrm ku bangun lmbat…hehehe..ishh camne nk kawin ni :P bangun2 on tv tiba2 tgk iklan lintasan dr TV3..ada Mia Sara laa..pengacara tu si Hafiz ckp semua blh dtg..apa lg xde kerja kn nk dibuat..jom laa buat kerja giler…msg yg paling dkt jer laa ajak g..coz plan last minit nk ajak yg jauh2 takut lg lmbt..sbb ptg dah plan nk ke sg wang..taku g lmbt x smpt lak..nk2 takut si mia ni balik awal…xde respon lak…xpe laa..nekad nk g ushar sorg2 jer…hehehe..tiba2 bru nk siap2 kemas tmpt tdo nk g mandi mostz msg tnya ptg ni nk g kul brp…apa lg terus ckp kat dia now nk ke TV3 dulu..balik tu bru g sg wang…skali dia kata nk ikut…apa lg ada geng..dia ckp leh smpi dlm masa 30 minit..smpt ku mandi & bsiap..ok set…g skli…nsb baik smpt jmp mia..budak2 jer ramai..ehh nama pun Kids & Cake Day kn..mmg tuk budak2 jer pun..me jer yg g menyibuk skli..hehehe..leh lak terjmp Ina Mohd & kwn dia kat TV3 jugak..hahaha duduk dekat..tp xtau pun dia g situ jugak..klu tau leh g skali :P…konon nk balik kul4..skli jmp illa dia ckp Shila pun ada..tp blm smpi…dia perfrm kul4.30…mak aiii…xtau pun..terus msg Shila…dia ckp dlm kul3 smpi..ku pun tggu laa dia..x jd balik awal…xpe event sg wang kul5.30..hehehe…smpt layan shila jap..minum2 & lepak2 kat café tv3..lps Shila perfrm terus kitaorg cauu..gerak ke Sg Wang..deal ngan Dayah & Ina jmp kat KL Sentral..nk g Sg Wang sbb nk amk tiket Shout Award jer…Alhamdulillah…dapat apa yg kami kejar..hehehe…paling best dpt jmp Julie Woon & Dephnie Iking :) mmg sporting giler 2 org ni…julie tu mmg sedia maklum dia mmg giler2…hahaha…dia ngan Zher satu kepala laa tu…yg paling best diaorg buat ku tersenyum sepanjng balik tu…hahaha..lawak laa kakak2 ku itu…TQ hot momma Dephnie Iking & Sis Julie Woon..you all make my day..:) love u laa…Sis Dephnie I love u more..hehehe…you know why??ada laa..kihkihkih…
::AT TV3 ~ TV3 KIDS & CAKE DAY::

Yeahhh ini laa yg ku cari...lil princess Mia Sara

Tiba2 mak cik ni pun ada...Shylla..dah laa x ckp awal2 :P lama x jmp :)

::AT SUNGAI WANG ~ SHOUT AWARD 2010 ROADSHOW::
With Julie Woon

With my hot momma Dephnie Iking & My Lil Cute Princess Isobel~LOVE u all

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks