Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Everyone Connect~

on Friday, November 26, 2010


It's time to connect, communicate and collaborate!..fuhhh promote lak..ahaksss...Ahad baru ni xde buat apa2..so plan nk g layan event kat The Curve..nk2 pulak MC on that day Hunny Madu & Ben..lagi laa excited nk g...wlpun sabtu dah jmp..ahakss...smpi2 g singgah gerai kak fara jap..tp xde brg baru...terus g The Curve..lepaks Starbucks dulu,kebetulan voucher starbuks ku ada 2 kpng lg...so hbskn kat situ..lgpun voucher tu due ari tu jugak,so guna jer laa...alih2 kuar tu nmpk Hunny Madu, Ben & org Tm duk discuss kat situ jgk....hehehe..malu2 kucing lak me nk g tegur :P...so ku minum2 dulu...sempat borak2 ngan dia jap..dia ckp g jln2 dulu..start kul 3pm-7pm...diaorg dah lapar..nk cari nasik, so g makan kat mamak jap kat sebelah tesco..ku x lapar pulak...so minum jer :P...Lepas diaorg hbs makan g balik kat event tu..dah start pun....lps tu jmp Big Boss Seelan Paul...apa lagik..tuntut laa suh blnja...hahaha..last2 Boss blnja kami Starbucks...kali ke2 masuk Starbucks on that day..ahaksss...lps ni mesti dah muak kot tgk Starbucks...hahaha...TQ Mr Seelan..murah rezeki anda..hehehe...duk lepak2 smbil minum Mocha Ice Blanded..lps tu g mari g mari snap pict...Artis yg perform Bunkface jer...x smpt tggu Bunkface perform kami balik..hehehe..sblm tu jmp Hunny dulu infrm dah nk balik...dia ckp aikss x layan Bunkface dulu ker??hehehe me pun ckp "I dtng ni nk jmp u jer..bkn nk tgk Bunkface pun..."hehehe terharu dia..ahakss...sblm balik Hunny kasi baju...yeayyy tq my dear soul sister..i love u moreee laaa...



***I really2like this picture***

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks