Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Futsal & Movie Day Out~

on Monday, December 26, 2011

After kerja meet my girls (Iela, Hana, Em & Dilla) kat Sri Pentas…Lepas tu kitaorang gerak ker One Utama tuk main Futsal…alamakk segan..ku sorang jer rupanya bukan dari media prima..ekekeke..nasib baik laa kebanyakannyaa dah kenal…so xde laa segan mana..ahaksss…giler dah bertahun tak main futsal..dah lupa camne nak tendang bola..ekekeke…Semput gak laa after 1st game..hahaha…
Best gak sekali-sekala main futsal ni..asyk menternak lemak jer..sekali sekala ada aktiviti membakar lemak camni kan bagus…lepas main tu kitaorang decide nak buat tiap-tiap minggu…cukupkan team futsal & terus proceed tuk aktiviti seterusnya pada minggu-minggu akan datang…Korang semua cool laa..jumpa next futsal k…onething i love about this year...tahun ni bukan saje saya makin busy ngan kerja..saya ada masa untuk kawan-kawan & ada masa tuk bersukan....xde laa duk buat kerja yang x berfaedah jer..kurang-kurangnya saya ada masa tuk buat semua benda di samping luangkan masa bersama insan-insan tercayang....yeahhhh I LOVE MYSELF hahahaha...kata orang "sayangi diri sendiri sebelum anda menyayanggi orang lain" renung-renungkan & selamat beramal....

After Futsal mula ingat nak g makan dulu..tapi dsebabkan nak layan Ombak Rindu with FARA FAUZANA, FAZURA & MAYA KARIN cam dah lambat sangat pulak…diaorang cakap masuk jer..xpe lambat pun..so me apa lagi…lupakan niat nak g makan terus ker Cineleisure..giler laa..lagi 30minit movie nak habis baru ku masuk..hahaha..memang tak pernah di buat orang..hahaha..xpe orang tak buat saya buat..ahaksss masuk-masuk duk tercegat depan pintu & tangga sampai laa movie habis…hahaha..segan nk cross..nanti semua tau ku lambat..nak2 tuan put3..kikiki x pasal-pasal kna peril nanti :P
Sempat laa layan kejap..tapi tak sempat nak feel & mengalirkan air mata laa..hahahha..boleh kira KENTAL gak ker agak-agaknya??hahahaha
Habis movie cam biasa laa..kalau x bergambar x sah..ahakss..so kitaorang bergambar…lepas tu konon2 nk balik..tiba2 dapat call ada orang ajak lepak minum2..ahakss..nasib baik belum balik..ampunkann patikkk tuan put3 sebab cakap kuat kat phone..x dengar..ingtkan sape..kihkihkih..habiss lepas ni kena reject jd girlfren bestfren dia..hahaha…kalau tau tuan put3 td dah cakap sopan santun..ahaksss…
Sambil makan & story..macam-macam cerita kuar…And again…thanks a lots tuan put3 kerana blanja dinner & movie…I lebiuuuuu more laa…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks