Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Happy Day Together2~

on Sunday, August 9, 2009

Disebabkan laptopku ada problem anti virus...so x dapat laa nk update cerita2 yg dah ditaip dalam entryku kali ini...semuanya dalam pendrive...nanti ye..coming soon saya akan update...walaupun cerita tu dah basi..hikhikhik..entry ari ni kiranya yang terkini laa...sbb terlalu happy..trus taip... :)

Anyway...ari ni nk cerita saat2 indah bersama2 ibu & adik....happy sangat..xtau nk describe camne....nk tahu betapa happynya kna tgk gambar la...tp masalahnya gambar2 semua dlm camera adik...hahaha...so x dapat nk upload di sini...apa2 pun ibu buat saya bahgia ari ni....also my sis...dalam x sehat dia....ttp nmpk ceria..alhamdulillah...dah beransur pulih...risau gak mula2 dapat tahu adk x sihat...masa dapat call dah mlm...nk g mlawat pun lewat sgt..so bertnya kabar by phone je laa beberapa ari tu...nasib baik laa adk infrm dia x sihat...risaunya sbb ibu bkn ada kat KL time dia sakit tu...ibu bru je smpi jumaat ptg...risau sbb xde org care my sis...tp nasib baik laa ada org yg baik hati tlng tgk2kn my sis spnjng dia sakit...thanks to you also..beberapa ari baru ni ada jugak nk g melawat my sis after kerja..tp x berkesempatan...ari ni laa baru jmp...lega tgk dia dah beransur sihat...siap blh main2 lg..hahaha...congrat sis :) i know u can do it...because you are my GREAT SISTER...

sampai2 ibu dah tersenyum tgkku dtg...mybe adk dah infrm kot saya nk dtg...lama giler x jmp ibu..time dia dtg KL x berkesempatan pulak nk ke sana...last week lepak shah alam adk lak x bawak ibu skali masa ajak makan..lg pun last week jmp sekejap je..dah lewat ptg....td ikutnya ibu nk ajak jln2 lagi...tp aunty ida nk balik awal lak..x jd laa.... ibu ckp "aida,***********nanti ibu calling2 yek, kita g *******"... aida said "ok ibu...beres je(sambil2 jeling2 manja & angkat kening kat adik..hahaha...)....apa2 hal infrm jek..."....wahwahwah x sabar nk tggu saat itu..best laa ibu...hmmmm x blh cerita lebih2...ahaksss...otw balik td tgh2 drive tersenyum sorg2 teringt kata2 ibu..hahaha...apa2 pun sweet time wif them....nyway..seperti apa yg adik selalu ckp "remember I always love you sis"..begitu jugak dgn ku...I always love you all to..thanks adik & ibu.....

(psst : entry kali ni x berapa nk complete sangat...maklumlaa buat on the spot...x semua di posting lg...tggu laa yek..akn diupdate balik dr masa ke semasa..bnyk lg cerita tuk ari ni sebenarnya :) )

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks