Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I Love Chocolate~

on Wednesday, August 19, 2009

Pagi2 ari tiba2 ada abg poslaju datang hantar parcel kat opis…bungukusan untukku…tgk nama pengirim…kak farah…terus tersenyum lebar..nasib baik boss xde..apa lagi…tanpa tunggu lama trus bukak….hikhikhik….wowww chocolate & keychain….i like….love u la kak farah…patut pun 2 ari lepas dia mintak address..ingtkan nak antar kad raya..hehehe


Then tengahari lak duk chit chat..kak hezrin ckp chocolate cake atas dapur…hahaha…wahhh kak hezrin ni…MC x g opis duk buat kerja lain lak..rajin bebeno….apa lagi...dengan muka tak malunya aida pun ckp(tp mmg x malu pun :P)..”kak hezrin nak jugak….” Hahahha…kak hezrin ckp kebetulan memang dia buat lebih sebab officemate husband dia ada order..ahaksss…tak malu betul aida ni mintak kek org…hikhikhik…mmg dah lama pun sebenarnya teringin nk makan kek buatan MAMA SUPERMAN ni…ahaksss…tp x berkesempatan jmp lagik…klu nak tau kak hezrin ni memag suka sangat buat eksperimen atas makanan yg nk dimakan…cam2 menu klu tengok kat blog dia…hahaha..tu yg makin teringin nk makan makanan yg kak hezrin buat…wahh membodek ni….ahaksss…bukan membodek laa kak hezrin ye…tp memang betul pun..klu baca blog akak yg tengah diet tak jd nk diet..hahaha..berselera je nmpk semua makanan tu…

After kerja trus ke Kota Damansara..jmp kak hezrin..jmp sekejap je..amk kek…kebetulan kak hezrin ada kelas petang ni...tak sempat nk borak lama2….baru kutahu rupanya hakimi & hazimi bakal dapat adik baru ye…congrat ye kak hezrin…

***taraaaa...ehhh ni bukan dr taukey avon ye..hahaha..saje bikin gempak..sbb kebetulan kak hezrin letak dalam paper beg AVON :P ***

***ini laa isinya...anyway thanks a lots kak hezrin 4 this cake yg comel & sedap ni..***


Ni dia chocolate kek yg kak hezrin buat…chumilnya….sayang pulak nk potong & makan…bau chocolate dia…perghhhh best…tp bila mkn lg best…sedap laa kak…lain kali buat kek lg jgn lupa invite aida ye..hahaha..serta merta aida g amk…hikhikhik…blh laa ni klu nk tempah kek ngan akak lps ni kn…hahaha…sapa2 nk order cari kak hezrin..hahaha…

2 comments:

|L|e|o| said...

k hezrin tu mcm tau2 jer...aida sdg mengintip jejaka AVON...wakaka...simboilik tu bg paper bag avon...

Aida Arisya said...

wakakaka..mana ada mengintip jejaka avon...:P...alaa kebetulan jek tu.

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks