Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~DJ Stories~

on Tuesday, October 19, 2010

Haluuuu i'm bak... i dun know what i'm doin early moning like this..now nk pukul 2am already...hehehe...so coz i don't now what to do..i finish story about last blog...this DJ stories...


Ni pulak Faizal Bin Ismail(FBI) dr Hotfm 1st jmp masa jmp kak fara jugak, kiranya tolak campur dlm 4 tahun jugak laa...coz diaorg slalu ada event sama...blh tahan laa giler2 bro ni..smpi laa skrg ku slalu jd mangsa buli dia...kesiann me kn :(..agak rapat ngan famly FBI..nk2 ngan anknya Keyna...siap ada 1kali tu FF ckp ku pengasuh Keyna...hahaha..ku mmg suka melayan kanak2...that why laa jd rapat kot...ngan wife dia Kak Lina pun ku baik :) suka tgk famly ni...sweet couple beb..romantik jer wlpun bro tu giler2...hahaha..ampun bro :P


Now this Nadia Flyfm she so sweet..biasa dgr dia keudara..tp x pnh jmp dia...1st jmp last year klu x silap..tu pun time 4th Flyniversary...mula2 segan nk tegur coz x biasa ngan dia..takut laa jugak...serius tgk muka dia time tu..tp bila dah tegur mak aiii peramah orgnya..bnyk lak storynya...that why laa dia jd DJ..tu yg bnyk bcakap...smpikn ada enth kali kbrapa enth dah lupa jmp dia...masa lepak2 dia siap cakap "asyik i jer yg cakap...apa kata u ckp lak?" hahaha i pun apa lg..said "u kn dj..mmg patut pun u ckp..hehehe" ilove u gf...1 weeks u cuti ari tu sepi jap Pagi Show...u mmg selalu buat i ketawa pg2...u so funny...& 1 more thing...tq for what u give me last week :P much love


Ni pulak Dj dr SuriaFM ~ Myra baru kot jmp tahun ni jugak...bulan 6(so bru start follow laa :P)...sblm jmp jarang sgt dgr dia ni onair...coz jarang dgr suria...selalu dgr HotFM & FlyFM jer..suria biasa ari minggu jer layan...bila dah knl & jmp baru laa rajin dgr dia onair..tu pun time dia jer laa tune..hahaha...pnh bbrp kali laa jmp & lepak2 ngan Myra ni...blh d kategorikn giler2 gak laa...ada jer lawak dia yg buat org ketawa...tp klu duk lepak ngan dia mmg ketawa jer laa memanjang...dgr jer dia cerita..hahaha..cnfrm ketawa...best jugak kn ketawa2 selalu..hilang stress...tp x blh ketawa lbh2..coz dlm suka nanti akn ada duka..ehh tiba2 lak..hikhikhik...tq Myra for the frenship...hope to see u again...


Mommuyyy to be Kak Tini Hotfm suka kak tini ni sbb dia ni ramah & suka senyum..ahakss...satu lg kak tini ni satu je respect kat dia..bkn sbb dia pengacara 3R (Respek,Respond & Relaks) hehehe..sbb kak tini ni dia jnis low profile...tgk laa setinggi mana pun dia blajar..tetap camtu..simple but nice...xde pun blagak...pnah dulu bcita2 nk jd cam kak tini..bljr jauh2..blajar tinggi2...:) like sister laa kn..kak tini kn kakakku..ahakss...


Leya Hotfm slalu jmp event hotfm...tp x pnh pun rapat ngan kak leya ni..coz jenis yg serius...enth sejak bila enth jd rapat saya pun xtau...hahaha..start pd tu laa dah ok ngan kak leya..selalu gurau2..jmp dah hye2 bye2...klu x dulu x brani nk hye2..hehehe..sbnrya ok jgk rupanya kak leya ni..blh tahan laa dia punya TINGTONG tu..hahaha..nice to knw u sis..


This my Kakak...kak Seri Dj hari minggu d SuriaFM sometimes ganti dj2 lain bertugas d hari2 biasa...tp paling bnyk suara kakak kat iklan..coz selalu buat VO..hehehe..suka suara dia...cam2 blh buat...ari mggu selalu dgr suria sbb kakak ni laa...hope suatu ari nanti kakak jd DJ full time ye...love u kakak.. :)


Hafiz FlyFM hehehe dah lama follow dia ni..slalu gak jmp..tp x brp rpt mana...now dah selalu jmp dah ok dah..hehehe..x segan lg...suka dgr celoteh dia...he crazy like his sister (Hunny Madu)...mmg sebijik laa..klu bgmbr mesti nk buat muka giler2..but i love u both...cute face jdnya..hehehe

P/s : now dah kul 2.30am ku nk pejamkn mata jugak walaupun x ngantuk...that all about Dj Stories..ada lg yg ku knl..tp gitu2 laa..x rapat & selalu jmp...so ni jer laa dulu tuk ari ni...jmp lg ya rosse(dailog upin & ipin):P

2 comments:

Anonymous said...

ramai nyerrr dj yg rapat dgn aida heheheh dh mcm selebriti ni.. sumer radio ada dj yg aida rapat.. rapat dgn aida juga la - teka la siapa-

Aida Arisya said...

ehh mana ada semua radio...2-3 radio jer..tp almost dgr hotfm & fly jer..suria tu jrng2...radio lain xdgr laa..ekekeke..ehh sape ni ekk..ada misteri komentar lak...:P rapat ngan aida??who??adehh main teka2 lak dah...ada klue x???

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks