Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~I'm Feel In Love With The DJ~

on Saturday, October 16, 2010

Yeahh seperti tajuk entry di atas "I'm feel in love with the DJ's"...ermm xtau camni laa blh terminat ngan org2 radio ni...ku sbnrnya xde laa "addict media" sgt seperti tanggapan someone tu kpd ku..ahakss..ssh tuk ku minat sesuatu tu betul2..tp bila ku dah berminat maknanya ada SESUATU yg "SPECIAL" dlm diri dia...ahakss....

Ni la celoteh2 DJ-DJ radio yg berjaya menambat hatiku yg dikatakan ada sesuatu yg SPECIAL dlm diri mereka..top 5 dulu..ahakss cam carta lak..ikut kemesraan,keakrabaan & sejauh mana ku mengenalinya..tp top5 ni mmg x leh laa klu x dengar celoteh diaorg...sunyi duniaku...Thanks all yg menceriakan halwa telingaku...


Mesti korang ingat Fara Fauzana DJ pertama yg ku minat..sebenarnya nope???DJ pertama yg berjaya mencuit hatiku DJ dr kg ku DJ Terengganu FM (Farah Fauzi)...dah lama dah..sejak ku study kat kampus..masa tu Fara Fauzana x wujud lg....dia tgh study kat uitm kot...citenya bermula my fren laa selalu jer suruh dgr dia wat ucapan kat radio..ku x minat pun mula2 nk layan radio ni..just dgr jer..nk suh call mmg x laa..hahaha...nk djadikan cerita 1 hari tu ku saja gatal2 tgn antr email kat DJ ni...alih2 mlm tu jugak..tgh study lewat mlm dpt panggilan dr no yg x dknali...dia kata kwn lama..ku hbs nama sebut dia kata salah..skali dia sebut ayat yg ku tulis email kat dia..mak aii terkedu tiba2..cam x caya yg call ku tu dj radio...duk borak2 lps tu bru ku perasan time tu dia masih bertugas...tp ku xtau yg duk bgayut tu onair ker off air...coz xdgr radio mlm tu...lps pd tu ku rajin dgr radio...dia pun rajin call..kadng2 ku call dia..siap dia kasi no hp...lps tu kami rapat cam adk beradik..selalu berhubung..till now...dialah kakak ksygn ku skrg ni..Kak Farah Fauzi...dah 10 tahun kami knl...xde org lain yg paham ku cam dia paham diriku...suka dukaku semua dia tahu..i LOVE u kakak..xoxo...blh dikatakan dlm bnyk2 dj kat trg dia paling ceria.happy go lucky & ketawa dia mmg x blh lupa..ahakss...u are the best kakak...even dia dpt twrn kat stesen swasta yg lebih kukuh dr rtm..dia ttp setia dgn pendgr2 TFM..sbb tu smpi skrg dia x kemana..masih d TFM dgn tagline dia "Wajib Ceria Bersamaku" :)


Lepas tu baru muncul DJ Hotfm Fara Fauzana Fadzil dlm kamus hidupku..sblm ni pnh dgr kat radio & tgk TV jer...sejak dah berhijrah kat KL...camne enth leh terjmp forum Fara Fauzana Fan Club suatu ketika dulu...yg skrg digelar Fafau Fun Corner...dr situ laa ku lebih mengenali siapa Fara Fauzana...seorg yg humble, mesra peminat, x pnh lekang ngan senyuman...walau penat camne pun layanan dia terhadap peminat mmg terbaekkk...that why laa smpi skrg dia masih memegang Anugerah Penyampai Radio Popular tuk ABP..u deserve it sis...sedar x sedar dah 4 tahun jugak ku mengenali beliau...spnjng tempoh tu jugak laa bnyk kenangan manis bersamanya...bertuah sgt dpt mengenali beliau...Jatuh bangun Kak Fara kami sentiasa d sisi...siapa Fara Fauzana suatu ketika dulu tu laaa Fara Fauzana sekarang..All the best for ur future kak :)


Ni pulak Kak Anne Ex Dj Hotfm baru jer pun meninggalkan Hotfm atas tanggungjawab pd suami tercinta..berhijrah ke Doha kerana suaminya bekerja d sana...seorg yg periang...cute...sporting...gonna miss her already...now dah x blh dgr celoteh dia...xde lg wak wak kat radio...:( miss u kak anne..tq 4 everything...tq atas persahabatan ini...mengenalimu adalah anugerah terindah...


This Hunny Madu from FlyFm...she so cute,sempoi, funny & giler2 la jugak...start suka bila dgr celoteh kat flyfm & tgk video kat fb hunny..mmg sempoi laa...funny & cute sgt...suka lesung pipit dia..hehehe...i like ur style hunny..u my idol...start follow Flyfm after hear her voice...:) suka celoteh dia...always make me smile (^_^)now i'm waiting for her new album..work hard on that my fren..i know my fevret song on that album kn..hehehe


Ni pulak Zher Peen from FlyFm Radio...She's new announcer on Flyfm..before this always tune her on 8TV Quickie..i like her style when she host Quickie..sempoii beb...u are rock girl..One day on july this year..tiba2 terdengar suara dia kat radio..i tot just guest on that prgm...alih2 she a new announcer..terus i msg dia tnya...1st time dgr suara dia kat radio i tot she have experience in radio before..but she said no..this 1st time on radio..woww..great job dear.. i told u already kn..u can do this...love u laa...

p/s : Another all about Dj in my life...coming soon next entry k..

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks