Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Senyum~

on Thursday, October 14, 2010

(^_^) SENYUMMMM..... Agak pelik ari ni..hahaha..smpi2 jer opis dapat panggilan dr _______ terus ku tersenyum memajang...Sampaikan budak opis ni tnya..."Akak nape ni dr td tersenyum??" hahaha ku pun jwb "Senyumkn sedekah..so ari ni mood baik..nk sedekahkn senyuman sepanjang ari"..kihkihkih cover baik punya..nanti dia ingt ku angau sengih sorg2...Believe it or not???hehehe..mmg cam mimpi seh dapat panggilan tu...apa2 pun thanks a lots for calling me...much love xoxo Today is my LUCKY DAY.....

Nak kasi tahu kat dia ke x ekk...ermmm biar laa dulu..nk surprise kn kihkihkih...coz dia promise to give me what i want...but i told "it's ok..i try to get it myself..if can't baru i mintak tolong u.nanti i msg u k..."ku x nk laa susahkn dia & amk kesempatan lak...coz bila kita kawan kita kna ikhlas..ku x suka laa nk amk kesempatan atas persahabatan yg d bina...apa2 pun tq 4 the offer...selagi mampu dapatkn sendiri slagi tu i akan usahakan...Lurve u...can't wait next week..miss u already...

2 comments:

Ermalina said...

jeng3.. senyum seindah suria.. bla3..

Aida Arisya said...

yg membawa cahya senyumlah dari hati dunia mu berseri..hehehe

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks