Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Just Say~

on Thursday, October 28, 2010

Sometimes, u dun simply say u hate something.
cuz at d end of the day, u'll get it.
urmmmm! it's true.

tak kirala dlm apa perkara pun, kita senang2 ckp,
bencilah org ni..x suka laa dia buat camni….benci laa perkara tu..,
tak suka lah mcm ni and yada yada,
tapi lama2 nanti, anda akan dpt benda or something tu.
makin kerap anda tolak sesuatu, makin byk potensi anda akan mendapatnya.
yup yup!

and now, i have this sudden feeling.
sigh. i need sum1 to talk but, nvm forget it. (just I hope…berpikir laa sblm buat sesuatu)..ingatlah insan2 tersyng…peace

owh yes, kita hanya akan menghargai kesihatan bila menghadapi sakit.
urmmmm!
baru kita sedar, betapa berharganya jadi seorang yg sihat.

hari ni, sgt best dan ceria!
but i wont tell u what is it about.
certain things, better keep daripada cerita. kann?
LOL

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks