Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Tag - Check It Out Sapa Yang Kena~

on Friday, October 22, 2010

Dah agak lama me x kna tag..alih2 baca blog kawan2 nama me pun ada skali..me tengah rajin ni..nk update blog xde bnda nk story..so me jawab tag ni dulu..

Okey ni TAG dari IEJAT

Write 5 interesting facts about the person who give u this award..

1. Sebenarnya dia ni tua dr me..tp dia x suka me panggil dia dgn panggilan "Kak" nape enth..hehehe(terimalah kenyataan Kak Iejat :P)
2. Sorang ejen insurans..sape nk bli insurans blh cari dia (promote ni..jatt komisen sini skit ehh..hehehe)
3. Sekali tgk seorg yg agak serius...takutt nk tegur..tp dah knl baik hati rupanya..hikhikhik
4. Hard Fan Dato' CT...Fafau..n Myra kn..hahahaha
5. Kawan yg ku knl dlm Fun Corner :)

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby..

1. Me ank ke3 dlm famly...me ank perempuan sulong...sbb tu laa apa2 pun famly come First..shopping jer mesti ingt adk2 :)
2. Seorang yg penyayang, happy go lucky, cepat sensitif, mudah nangis hehehe w/pun ku tgk tv jer pun :P cengen sehh..tp betul laa..nk2 bnda tu mlibatkn kekeluargaan & persahabatan mmg cepat menyentuh naluri kewanitaanku...
3. Me suka akan keindahan pantai (sama lak kita iejat), w/pun rmh me kat kg dkt je ngan pantai...ari2 blh g..tp now duk KL klu balik kg mesti ku ke pantai jugak..x pnh miss..smpikn adku ckp ni cam org KL bru jmp pantai jer :P
4. Me suka kanak2..me suka baby..bila laa nk ada nk sndiri(tp x kawin lg..hahaha) smpikn pnh bercita2 nk adopt ank angkat..sape2 xnk anak kasi kat me..jgn buang sini sana..kesian diorg..nk menikmati hidup gak...
5. Me suka drive kete..rasa bli drive tu sronok tgk keindahan alam yg x brp nk indah kat KL ni..hahaha dr duk terperuk kat rmh sorg2..bosann seh..x berkembang minda..
6. Me rasa bahgia sgt bila ada org menghargai me..terasa diri ini disayangi..hahaha
7. Me x suka menunggu lama..x kira laa tggu apa pun..w/pun nk tggu bus..me rela jln kaki dr tunggu...
8. Me paling x suka org mungkir janji...bgku bila dah janji kna tepati & tunaikn..klu rasa x dpt buat jgn janji...sbb me klu janji me akn usahakn jugak tuk tepati...
9. Seorg yang setia...sbb tu smpi skrg ku x de BF kot...hahahha
10. Me ni x blh dipisahkn dgn 3 bnda ni my Pak TAM, my Lappy & my HP...ohh my life so boring without 3 thing ni...

Pick your most 10 deserving recipients and describe them..
1. Kak Hezrin - bussineswomen bjaya..i liker her choc cake...
2. Ermalina - dak FC yg dah lama x ketemu...
3. Mira Feeqa - kDah brp kali balik malaysia..ni g egypt balik..ole2 akak mananya..hehehe
4. Cik Ina - My Love lect ever after....
5. Chaq - dah Fc yg dah lama x jmp gak :P kasut akak mana???
6. Kak Wani - isteri abg budiey..hehehehe
7. Kak Huda - dah lama x update blog...baik jwb tag ni...update laa jgk :P
8. Jumaat - sempena ari jumaat ni nk tag ang laa..hahaha
9. Kak Yana - Tokey restoren yg bjaya...lama x lepak kedai kak yana..jummm
10. Hunny Madu - my pebret DJ & singer..i lover her style..(nk tag jugak w/pun dia x baca ni..kihkihkih)

4 comments:

Ermalina said...

aik... kna juga haha.. takpe da jwp da hehe

Aida Arisya said...

hahaha...nsb baik dh jwb :P

Hazniza Zin said...

hehehe .. komisen?
if ada member aida yg tepon jat..leh ar jat banjer. ;)

Aida Arisya said...

hehehe yer ker..ok nati nk promote:P

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks