Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~You Drive Me Crazy~

on Friday, October 22, 2010

Now 2am...saya taktau kenapa i can go blogging this early...maybe becoz Mocha Ice Blanded yg i minum td mybe jugak becoz of u..kihkihkih giler laa minum Mocha Ice Blanded lewat2 mlm camni...hehehe

Ari ni i dpt title "Giler" & "Alien" hahaha...that is becoz of u laa...nk jd giler like u jugak ni :P..You Drive Me Crazy tonite...hahaha..dah laa smpi2 dpt title giler :P x pe laa giler2 i pun sbb you jugak...hahaha..dah lama x buat kerja giler camnikn...skli buat kerja giler..nahhh terkejuttt...nmpk muka terkjut & blushing u...hehehe..i lolikeeee...i suka surprise :P I'm so happy tonite...i'm appy when you appy...i'm happy make my peeps around me appy..coz i love u..i love all peeps around me..they alwys made me happy...

Anyway thanks for ur time babe..thanks for everything..wlpun x lama...it made my day...Jom nyanyi lagu ni...

Every time you look at me
My heart is jumpin, it's easy to see

You drive me crazy
I just cant sleep
Im so excited, I'm in too deep
Ohh...crazy, but it feels alright...blaablaa blaa

p/s : Tq for pict at ur tweet..i biasa laa klu g last minit & nk cpt lupa nk take pict..hikhikhik..nsb baik u amk ngan u punya BB...nanti i copy kat situ jer laa ye :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks