Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Anugerah Bintang Popular 2010~

on Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) telah berlangsung dengan meriahnya di Arena Of Stars, Genting Highlands yang di serikan oleh telatah Raja Azura, Sharifah Shahirah & Zizan Raja Lawak sebagai pengacara ABPBH tahun ini..Ganding yang cukup hebat...Memang lawak tak hengattt....

My Papa Sam
First of all congrat to my hot PAPA (Shaheizy Sam) kerana memenangi ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR 2010 serta Pelakon Filem Lelaki Popular..yeahh u deserve it papa..kan petang tu kat cafe dah cakap..papa confirm akan bawa turun Nissan Teana...you see!!!betul tak betul tak betul tak!!!Shaheizy Sam telah membawa pulang trofi, kereta Nissan Teana 2.0 liter berharga RM137,000 dan barangan kemas Rafflesia berharga RM180,000...Jangan lupa ye kenduri yang di janjikan..hehehe..before nak gi Perth tu kita makan-makan dulu laaa..plishhhh papa...I lebiuuuu papa...ehh choppp..korang mesti tertanya-tanya kenapa i panggil Sam ni papa...cecitee cecitee cecitee skit..hahaha..mana boleh cite..hanya org2 yg sewaktu dengannya jer yang tahu..kan..kan..kan..apa2 pun papa sam pun dah bahasakn diri dia papa...kikiki..smpikan dia cakap"laa rasa makin tua lak.."kahkahkah.. rilekss laa der..lu kn papa kami yang paling hot...
Kak Fara & Along
Ok now congrat tu my lovely sister..FARA FAUZANA FADZIL kerana memenangi ketegori Penyampai Radio Wanita Popular & Pengacara TV Wanita Popular...terbaikkk..u deserve it sis..yeahh kedua-dua trofi masih milik akak...we all love u & always support you..dulu kini & selamanyaa...bergegar Arena Of Stars ngan laungan kami....bila laa harapan kami untuk tengok akak menang Anugerah Bintang Paling Popular lak yer..hikhikhik..insyaallah kalau ada rezeki mana tahu kan one day nanti...much love xoxo

Persembahan dari artis jemputan pun memang best..nak-nak dari Ella, Yuna, Anuar Zain & Dato Siti..well done....Paling best masa pengumuman keputusan Anugerah Bintang Popular...perghh gamat dengan kemunculan Usop Wilcha & Johan..seriuss pecah ketawa dalam Arena Of Stars tu...memang lawak giler laa..nasib baik tak de yang giler lagi...This was da BEST part ever last nite

Senarai penuh Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010.

1. Penyanyi Lelaki Popular : Faizal Tahir
2. Penyanyi Wanita Popular : Yuna
3. Penyanyi Duo/Kumpulan Popular : 6ixth Sense
4. Penyanyi Nasyid Popular : Rabbani
5. Pelakon Filem Lelaki Popular : Shaheizy Sam
6. Pelakon Filem Wanita Popular : Lisa Surihani
7. Pelakon TV Lelaki Popular : Remy Ishak
8. Pelakon TV Wanita Popular : Fasha Sandha
9. Pengacara TV Lelaki Popular : Aznil Hj Nawawi
10. Pengacara TV Wanita Popular : Fara Fauzana
11. Penyampai Radio Lelaki Popular : Faizal Ismail
12. Pengacara Radio Wanita Popular : Fara Fauzana
13. Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan Raja Lawak
14. Artis Komedi Wanita Popular : Nurkhiriah
15. Artis Baru Lelaki Popular : Shahir
16. Artis Baru Wanita Popular : Yuna
17. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat: Dato’ Rosnani Jamil
18. Artis Paling Popular :Shaheizy Sam

p/s : Jutaan tahniah buat semua pemenang & top 5 ABPBH..anda semua memang hebat...anda adalah pemenang..tiada pengalah...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks