Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Riang Ria Di Kota Keriangan~

on Wednesday, April 6, 2011

Sabtu 3th April 2011..awal2 pagi dah bangun memulakan pendakian ke puncak…bukan puncak everest tau…puncak genting jerrrr..hahaha…Cam biasa laa..aktiviti wajib..setiap tempat nk berposing..ekekeke...

 Sampai2 jer kat puncak terus duk merayap kat outdoor theme park...penat gak laa round2 satu genting tu...puas hati walaupun penat...FUN..FUN..FUN...lps tu ker Resort Hotel...jmp Abg Fizz jap...xde kejapnya...lama gak arr tggu...diaorg baru bangun tdo..hahaha lps tu abg fizz nk ker first world..skli dia tnya lalu kot mana & nk naik apa...last2 ku bawa dia jalan kaki jer..hahaha...nk g massage katanya..so ku antar dia smpi first world kitaorg pun sambung jalan2 & main2....
Muka org baru bangun tido
Abang waaaaaa
Leya kata smpii2 korang dulu yg djmp :P
DD ni boleh lak ajak amk gambo lompat2 dlm ni
 We are here becoz of this person...SAM(PaPa) & FAFAU(MaMa aka KaKak aka MaK TiRi :P)..love u both..& congrattt...we proud of you...
credit pict to Pejal
Credit pict to Dayah
Credit pict to Adeqbun
p/s : Ni hasilnya bila malas nk menulis...pitcha lebih bnyk dari tulisan..hekhekhek...whateverrrrr

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks