Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Happy Besday To My Dear Twins~

on Monday, October 24, 2011

Actually ari sabtu tu ada TV3 Kids Parade & Cake Day kat TV3...so me pun bercadang laa nak kesana ngan Fifiey with anak buah dia Qaseh Qistina & kakak ipar dia..saje bawa Qaseh ni jalan-jalan..nak jumpa Upin & Ipin katanya..
Tapi malangnya Upin & Ipin xde..dia ada kat tempat lain..yang ada hanyalag BoiBoiBoi...pun jadilaa kan Qaseh?...hikhikhik
Bukan main seronok Qaseh ni yaa..heeee
Comel giler kek-kek yang diaorang buat..nak makan pun sayang..hikhikhik..yg ku paling tertarik Cake Angry Birds...ahaksss
Si kecik Mia Sara ni busy menjual cupcake dia..tak sempat nak borak-borak..takpe laa nanti aunty datang rumah mia k..tak sempat aunty datang rumah after habis event ari tu...rindu lak kat amani...
Sempat jumpa Afiq..ahakss syada mesti jeles ni kan???
Dah lewat petang..event pun dah nak habis..dengan tak de preparation pape pun...xde plan..buat SURPRISE BIRTHDAY kat my kembar iela ni..coz esoknya dia punya besday..nasib baik laa kat situ ada jual cake..beli kat situ jer..hahaha
Haaa surprise x u??hahaha sorry laa tak sempat prepare betul-betul..i takut tak sempat nak celebrate besday u nanti...maklum laa u kan asyik busy outstation...ahakss....so i beli cake kat situ & celebrate kat situ gak..
Kelakar sehh tengok u terkejut & nebes...kalut sampai gigil-gigil tangan pegang cake kan??hahaha cute laa....
Surprise pertama..tadaaaaa ni laa cake yang di beli last minit tanpa pisau & lilin..hahaha..kelakarr kn???
Surprise kedua taraaaa tomey tak bebear ni...ni i belikan tuk teman wiwin..hikhikhik

Surprise ketiga wish from Shila Amzah...we love u iela!!!!
Akhirnya kebas pisau tv3 punya..hahaha...#apapuntakbolehhh...
Sessi suap-suap kek pulak..hahahaha
Muka orang yang terpaksa habiskan satu slice cake...hahaha
Happy besday to my twins iela....May you achieve all your goals & see your wishes coming true....Thank God that you came to planet earth to be my besty..you are the best fren i have..thanks 4 everything xoxo

2 comments:

farra8979 said...

cantiknya kek2 itu.. ^__^

Aida Arisya said...

mmg chantek kek2 kat sana..cam sayang klu nk potong..hee

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks