Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~A Weeks with Shila Amzah~

on Friday, October 21, 2011

Minggu ni kerap skit jumpa adikku Shila Amzah..ahakss..Kebetulan SELASA tu ku cuti sebab nak g interview..after interview balik rumah terus..tiba-tiba Sha twitt ajak lepak riang-riang..katanya nk g tempah baju kat area situ..so apa lagik..turun balik...teman dia g tempah baju jap..

SABTU lak ingat mula-mula malas nk ker Halal Fest kat PWTC..coz dah tahu..mesti penuh orang, malas nak berasak-asak...pikir punya pikir..bosan duk rumah pergi laa jugak..tu pun g semata-mata nak jumpa Shila..ahakss..tak round booth lain pun..malas nk berasak-asak ngan ramai orang...g semata2 tengok dia perform & g booth safi serta tinge..ahakss...kerlashh kau jah.....jumpa naim suriafm, dia bertugas jugak..terkejut dia tengok ku pun ada...lama giler tak jumpa dia...thanks bro..ahakss..penat pujuk :P..kat booth tinge jmp Edi lak dak 8unit..dia memang uruskan hal Shila & tinge...lama giler tak jumpa dia ni..last jumpa kat Urbanscape kot..panjang lak sembang...after that dia ajak gi makan..banyak benda tak habis story..so kitaorang gi makan nasi kukus...
 Lepas tu kitaorang ke RTM..Shila ada game show untuk program Aktif 5..live kat TV 2 malam tu jugak..pukul 9...giler kelakar seh game show ni...sakit perut duk gelak...
Nilah antara peserta-peserta nya....cuba korang tengok perempuan yang duduk tu..cam iela kan??hahaha serius dia senyum sebijik..Syada pun cakap camtu..
With adikku yang kadang-kadang tingtong jugak laa...
Haa ni dia..Syada, Ain(cam ielaa kan??) & Me..baik hati x kami bagi markah :)
AHAD pula ker Roadshow AIM 18 kat Jusco Aeon AU2 Keramat...tu pun g lambat..ingatkan dah tak jadi gi dah sebab awalnya ingat sha tak jadi perform..nasib baik dia jadi..kelam kabut bergegas ke sana..ahakss...
Pengacara of da day...Azza & Fahrin Ahmad...kecoh satu JJ
With Syada
My lovely sister Shila Amzah
After habis show shila kat JJ AU2 Keramat g singgah rumah member makan-makan..thanks my fren hidangkan banyak menu yg sedap2...siap blh tapau buat balik..alhamdulillah..kenyang..yang kelakarnya x sempat lagi sampai rumah HP asyk berbunyi call masuk & sms..ni mesti gara2 MyTV3 ni..adehh...habis senir lama masa study pun call..sabar kn je laa...
Patah Seribu

Di Mana Di Mana - 3 Suara

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks