Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Shila Amzah Jamming at Konti KLFM~

on Sunday, October 23, 2011

Minggu yang agak relaks & banyak cuti..cuti interview & cuti opis xde letrik..hahaha...kiranya dalam minggu ni g kerja 2 hari setengah jer...fuhhh kerlashh kau jah...hikhikhik...Hari Rabu cuti pergi interview...Hari Khamis opis xde letrik..so kami di benarkan pulang awal..coz xde pape pun boleh d buat kat opis..malam dinner with my BFF Aliah & Meklaa serta my lovely senior Kak Sa kat Oldtown Bangsar South..lama giler x lepak-lepak ngan diaorang..habis keluar semua story pasal study dulu2...seronok giler lepak ngan diaorang...x puas lagi sembang..rasa sekejap jer masa berlalu..hmm insyaallah next time andai ada jodoh kita ketemu lagi..

Hari Jumaat petangnya ada interview...interview paling kelakar ku pernah hadiri...habis semua soklan yang tak berkaitan pun ditanya..ahakss...after interview g Giant jap..cari barang dapur...malamnya teman Shila Amzah Onair kat Radio KLFM kul9.30pm till 11pm...
Best giler...lawak lak sorang caller tu..tergelak kami dalam konti..Sha sampai merah padam muka tahan gelak..hahaha..kelakar seh...kami ni cover2 jer laa gelak duk dalam tu...kan x pasal2 kuar suara..hahaha
Yang tak boleh blaaanyaa boleh lak dia duk mengata ku kat radio..hampehh betul adik notty ku sorang ni..siap promote lagi kakak dia ni masih single..cesss amik peluang nak mengata akak nampak..xpe..xpe..siap nanti...
Thanks adik nottyku...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks