Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Tour AIM18 at Kuantan with Shila Amzah~

on Wednesday, October 5, 2011

Dalam kerete..Kuantan here we go!!!
Ahad, 2nd October 2011 pagi-pagi hari dah bangun coz dah janji nk g rumah dia kul 7.30am untuk ke Tour AIM 18 kat Kuantan Prade...buat itu ini dekat pukul 10 gak laa kitaorang gerak hikhikhik...Lebih kurang pukul12.30tengahari kami sampai kuantan..fulamakkk laju giler uncle Nd Lala drive..tp duk dalam kete tu tak terasa laju lak..hikhikhik..Sampai-sampai jer kami singgah mega mall kuantan makan nasi ayam...lepas kenyang makan tengahari baru kitaorang ker kuantan prade...acara pun baru nak bermula..
Ada peristiwa suka & duka masa tour ABP ni...yg sukanya sebab tiba-tiba rasa #Falling In Love bab kata Dato Ct..ahaksss..ce teka ce teka jejaka manakah yang buat ku Falling In Love ni...ahakssss
Habis show terus kitaorang gerak balik KL..berhenti kat R&R Gambang tuk makan..SEKALIIIIII..adehh PATAH SERIBU hatiku bab kata Shila Amzah lak..ahakss..huhh frust..brader tu ada berhenti kat R&R tu jugak..ngan GF dia lak tu...hancur luluh hatiku...rupanya dah ada girlfren..uwaaaa...baru nk masuk line :P tak pe laa abg..(opss dan2 abg :P) andai ada jodoh antara kita..kita jumpa lagi...kalau tak jumpa anggap jer laa takde jodoh..hahaha
Btw thanks Shila & Famly for da trip yg bestt ni...sampai-sampai dah malam..sekali diaorang ajak sembang pulak..lagi laa lambat gerak balik..hahaha..LOVE YOU SHA..u are the best sister i have :)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks