Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Happy Depavalli~

on Wednesday, October 26, 2011

First of all nak wish HAPPY DEPAVALLI kepada semua yang menyambutnya...so di sebabkan cuti..plan asalnya joint Outing with all sisters dalam usrah Dr Har kat Taman Rimba Kiara TTDI...disebabkan my fren yang biasa g usrah sekali tu ada hal lain & tak dapat joint...saya pun tak jadi joint..segan punya pasal..coz tak kenal rapat lagi ngan sisters yang lain..ada kenal kakak tu pun dia pun tak datang sebab tengah pantang..insyaallah nanti dah selalu joint usrah Dr Har dah tak segan-segan dah nak joint aktiviti lain nanti...

Plan nak outing bertukar kepada jogging d waktu pagi...sesudah subuh..kul7am kuar rumah nak jogging kat Tasik Shah Alam..ahaksss jauh nooo...duk KL jogging kat Shah Alam...tau tak sebab apa??hahaha..sebabnya mamaku nak jogging situ..cik Fara Fauzana..so saje jer nak menyibukkan diri teman dia jogging...jenuh gak laa jogging..3 pusingan setengah gak laaa..dalam 6KM camtu laa ku jogging...tau tak kenapa jadi setengah tu??punya laa duk jogging tiba2 kat tepi tu ada orang poco-poco..apa lagi g menyibuk jap..hahahaha...last pusingan berlumba siapa yang sampai sebelum kak fara..yeahhh ku berjaya lawan kak fara..ahakss...habis jogging buat warmdown..lepas tu kak fara ajak main game...adoyaiii entah apa2 jer gamenya..ada 3 games...tiga-tiga game tu ku tak pernah main..kelakar lak..tapi FUN sangat..dapat ilmu baru..leh main kat kampung ni..hahaha
Thank Kak Fara, Aunty FJ & teman-teman...ari cuti yang menyeronokkkan walaupun kena bangun awal pagi di saat orang lain lena diulit tilam empuk (walaupun tak empuk sangat) hahahha...Sebelum balik breakfast dulu kat Shah Alam....
Diskusi..hahaha..nk balik pun sempat lagi  meeting mengadap tahi kucing..hahaha..sabar jer laa jumaat buat2 xtau jer...
After that terus menuju rumah Fifiey kat Kota Damansara..dia nak main masak-masak tuk lunch...hahaha..terror budak ni masak..sekejap jer siap Nasi Ayam dia..memang yummyehh laa.. Thanks Fifiey...terror masak..dah boleh kawin dah..hahahhaha
Lepas lunch kitaorang bergerak ke Arena Sport Datuk Lee Chong Wei kat Jalan Klang Lama untuk ber Badminton...ahakss..cargass kan ari ni..tak reti penat kot...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks