Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Tour AIM 18 at Plaza Alam Sentral~

on Friday, October 14, 2011

Ari Ahad yang lepas sempat singgah ker Plaza Alam Sentral Shah Alam tengok show my dearest sister Shila Amzah untuk RoadShow AIM 18...rinduu lak kat dak notty ni..padahal baru seminggu tak jumpa..hikhikhik..sampai2 g minum-minum dulu..jumpa lak ngan member2 team Siti Saleha..borak2 ngan diaorang jap..

Yeayy suka..Sal masih mengenaliku..ahakss..kesiann dia kena serbu..manager dia abg ayie xde time ni..dia ada hal famly kat singapore...adik dia Hana & ayah dia yg teman time ni...sempat laa melayan kesengalan Sal jap masa culik dia ke dpn pintu masuk tuk bergambar..."jgn nk sayangNess sangatlaa" katanya :P...tak pasal-pasal kena serbu kat situ..adehh...siap ajar Hana lagik suh tarik jer Sal masuk dalam....hahaha
Lepas habis show kat Plaza Alam Sentral kami lepak jap ngan Shila kat SACC Mall..sempat laa borak-borak & makan-makan jap...thanks my sweet sister for your time...seronok sangat dapat lepak ramai2 kan...
Nak masuk lift ker parking tiba2 bertembung ngan Fahrin Ahmad..apa lagi automatik cakap "ehhh abg fahrin...tadi x sempat nk bergambar..apa kata kita amk gambar sekarang" hahaha satu napas jer cakap..sengal jer..

p/s : gambar ngan shila, kak nora & voices of ummi ada dalam camera member...belum dapat itu gambar..so nanti me masukkn balik k...heee jom layan video ni dulu
Shila Amzah - Patah Seribu

Voices Of  Ummi - Pedoman

Voices Of Ummi - Erti Al Fatihah

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks