Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Anugerah Industri Muzik ke-18~

on Saturday, November 26, 2011

Hari Jumaat after kerja member ajak teman g rehearsal AIM18 kat Stadium Putra Bukit Jalil..g pun sekejap jer..tak tunggu habis…g amik barang…layan 2-3 persembahan terus balik…MEET Najwa Mahiaddin…yehaaa..rinduuu gilerr kat dia…ingatkan dia dah x kenal..ahaksss…nasib baik dia kenal lagi..sempat borak-borak gak laa ngan dia..dia cuti 1 week jer..lepas tu Fly ker Boston balik..x habis study lagi…

Sebelum balik ku kna buli ngan Sha & Mama dia malam tu..hampehh tul…suka2 ati jer bagi team kat kitaorang..3 Rasa laa..3 cute laa..apa2 pun kami memang cuteee pun..jangan jelesss hahahha
Hari Sabtu..pagi-pagi kuar rumah cari Pejabat Pendaftaran…nak buat IC baru..dari Petaling Jaya ker Kota Damansara semua tutup..alih-alih ker WangsaMaju..nasib baik bukak..tapi masalah pulak..2 minggu baru siap..adehh jd warga negara asing laa nanti…ku cakap nak guna cepat punya pasal diaorang suh amik kat Putrajaya esk..hee..dah settle urusan IC balik rumah bersiap tuk g AIM18…dah janji g ngan my kembar (Iela)…kebetulan adik notty call nak g sekali..dia kena tinggal ngan kakak & mamanya..ciann dak tu…hahaha..so gi Hulu Langat pickup Syada..sementara tunggu Iela sampai lepak-lepak dulu kat rumah dia..kesian kembarku..rushing kot..dah laaa dia dari Ipoh…
Yeayy dapat hadiah dari my kembar..thanks my dear fren..i lolikeeee it….#haiyebiuuu laa....Iela dah sampai kitaorang terus gerak ker Bukit Jalil tuk menyaksikan AIM18 sama-sama…fuhhh dasyattt makcikk ni bawa kete..cekap & pantas..hahahha...FUN sangat tengok ramai-ramai..siap nyanyi sama2 lagi sampai hilang suara…hahaha…lewat gak kami balik..dah habis duk lepak depan stadium tu borak-borak lak..maklum laa lama tak story..hehehe..lepas tu terus balik..hantar Syada dulu..diaorang ajak tdo sana..tapi kali ni tak boleh laa..coz esknya nk ker Putrajaya amik IC..hee ampunnnn..next time k…rindu nk pillow talk sama-sama lagi :) sebelum tido…rinduuuu nak main masak sama-sama kat dapur sambil layan youtube lagu pendam..hahaha...sampaikan lagu tu dah stuck dalam kepalaku...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks