Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Tizzy’s Purple Belated Birthday Bash~

on Tuesday, November 29, 2011

Bertempat di NewBox Karaoke USJ19 Mall, Tiz Zaqyah Razak Fan Club (TZRFC) telah mengadakan Besday Celebration for my dear sweet comey Cik Tiz Zaqyah…hikhikhik..bermula jam 2pm till 6pm…tp as usual laa..berlanjutan sampai kul7pm…hehehe
Dah laa sesat..jemmm…pakai baju x ikut tema..adusss panic & kelam kabut jadinya…Alhamdulillah sampai gak tempat yang di tuju...hampir kul3pm…Nasib baik Besday Gurlz belum sampai lagi…cuak jugak awalnya takut dia sampai dulu..heee..sampai-sampai terus makan…nanti bila Tiz dah sampai kenyang pulak nak makan..biasa laa klu tuan badan depan mata semua kenyang..hahaha
Setibanya Tiz di lokasi, di sambut mesra oleh peminat-peminatnya…fuhhh lega..Tiz pun tak ikut tema..selamat ku dari di bahan..hahaha…tapi tak selamat jugak laa..sampai2 jer me dah kena bahan..duk syokk ku layan lagu dia duk perhatikan sambil gelak-gelak..siap cakap “bila lagi nak tengok Aida nyanyi goyang2 kepala.” Uwaaaaaaaaaa..hadoyaiii xde kerja betul laa dia ni….
Selepas Tiz & Cik Tipa menjamu selera..kami main game…adehh kena lagi..kami dipilih oleh tiz tuk main 1st game…saje tau Tiz ni amik kesempatan nak kenakan kami..tengah main mula dia duk kacau kaki kami suh jatuh…dengkiii betul…dia dah laa kalah awal-awal..walaupun banyak halangan..nak-nak Tiz kacau…kami tetap juara hokeyyyy…dapat hamper lagi..hahahahha….
Lepas main game, upacara seterusnya dimulakan..sambil selingan dengan cabutan bertuah…Acara berikutnya…Karaoke..hahaha..apa lagi..paksa Tiz nyanyi laa…Ni my turn lak kenakan dia…dipaksa nyanyi lagu Agnes Monica (Tak Ada Logika)…hamboiii nyanyi malu-malu lak..sabar jer laa…lepas dia syok duk nyanyi macam tak puas lak..terus dia datang request lagu Nicky Astria (Mengapa)…fulamakkk semuaaa terpegunn dengan lontaran vocal Tiz…tak sangka boleh nyanyi sebaik itu…fuhhh meremangg bulu romaku..hehehehe
Upacara seterusnya..potong kek…JENGGGG JENGG JENGGG…ni betul-betul surprise ni..bukan setakat Tiz yang terkejut…ku pun turut terkejut dengan kehadiran pembawa kek Cik Fara Fauzana…gilerrr boleh ku tak cam..siap Tanya “Siapa tu??” hahaha…bila Tiz sebut…ehhh kak Fafauuuu (sambil tgn kat mulut & muka blurr dia tu..hahah tomeyy)…baru laa ku tersedar sambil sengih-sengih kat kak fara…hahahha…
Ku pulak yang surprise cik fafau datang..hikhikhik..sayaaa sukeeeee…tiba-tiba hati berbunga riang…terlebih excited pulakkk…Cik Fafau lak as usual laaa..bila jumpa orang yang dia minat mesti malu-malu kucingg gak…dia punya excited sampai berkali kali kata..”comeyynyaaa Tiz..comenyaaa Tiz” hahahaha dari datang sampai balik duk cakap ayat tu..hahaha..lepas tu ku cakap “akak…saya faham perasaan akak…”hahahha sengehh jer dia..hikhikhik

After habis event kat USJ 19, terus gerak ker Equotarial Hotel Bangi…jumpa adik nottyku Shila Amzah..dia ada Dinner Show…Ingat pergi nak amik Dress jer..sekali diaorang ajak layan sekali show tu sampai habis…nampaknya lambat laa akak nak antar dress ni kalu layan habis show ni..sabar jer laa...tapi ok gak layan pun..tak pernah tengok dia perform dinner tuk show..fuhhh dasyattt adikku..tabikk spring laa..persembahan dia kat mana-mana event pun tak pernah mengecewakan….Syada pun nyanyi duet with Sha lagu Love You Like A Love Song..Fizo Omar jadi MC time dinner ni...kelakarr jugak Fizo ni..
Today is my day..i’m the lucky one have you all in my life….supper dupper happy…thanks God
Di sini jua MEMORI TERCIPTA walau seketika terjalin kasih kita....Thankss everyone for making my day lots of SMILE & FUN...

1 comments:

amy said...

Hi. Comelnyer tiz!! Dah tgk video dia nyanyi. Pergh punya sedap sogher dia. Ruginya tak join haritu. Tiz caner in real life? Ramah x?

eh jap. Dok baca blog aida. Banyak tol gamba selebriti. Caner aida boleh bekecimpung dlm bidang ni eh? (Hahah soklan cepumas). Aida kerja apa? Seronoknyer dapat peluang mcm ni..

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks