Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sukan Sea Malaysia Vs Indonesia (Final)~

on Tuesday, November 29, 2011

Dalam tak plan apa-apa after kerja dengan berbaju kurung terus ke Sri Pentas untuk menyaksikan perlawanan akhir bola sepak antara Malaysia Vs Indonesia…. Go #HarimauMelaya..cewahh semangat ni…sampai Sri Pentas dalam kul7pm…lepak dalam kete jap…tido..hahaha..coz mmg ku ngantuk giler smlm tak cukup tido…lps tu my fren msg suh masuk & naik opis dia dulu…Bertembung ngan Kak Tini kat pintu masuk…siap borak2 & peril dia nari dlm iklan Huggies lagik..hahaha..marah dia…
Nak masuk lift bertembung ngan kak yong…borak2 jap ngan kak yong…lepas tu naik atas..game lambat lagi pun nk tunggu kat bawah..layan youtube & borak2 ngan diaorang kat atas…siap request Ila Damia nyanyi lagu “Untukmu” malu2 lak dia nk nyanyi..ishh….borak punya borak x sedar game dah mula…Indonesia dah dapat satu gol baru tersedar..cepat2 bergegas turun bawah..hahahha..kartun laa diaorang ni…sampai bawah ingat nak duk luar layan ramai-ramai..sekali penuh kat luar tu..so duk laa kat dalam layan kat skrin dalam tu…
Ingat kitaorang jer yang terlambat layan…sedar2 Cik Fafau pun lambat..hahaha tiba2 kat sebelah..dia x jadi duk luar gak…kitaorang layan kat dalam jer tuk 1st game..kelakar laa kak fara stress..smpi maigrain…habis semua dinding dia ketuk..nasib baik x baling pasu kat belakang tu..hahah…
2nd game baru kitaorang layan kat luar..sekali Nampak…ehh Kak Pooja ku (Fouziah Gous) anggunnyaa kak pooja tgk bola..pakai skirt lagi..dr jauh dia dah lambai2..heee Din JJ & Erry Putra pun ada…sempat laa borak2 ngan kak pooja jap..maklum laa lama x jmp..terubat rindu..hehehhe…giler meriah kat Sri Pentas..macam tengok live kat stadium…nak-nak ramai lak member yang d kenali..hee..mmg laa diaorang ada..dah diaorang kerja situ..hahaha…seronok lepak ramai2…seronok lompat & bersorak kemenangan..dah x sedar dah pakai baju kurung..hilang keayuan jap..muahahhaha

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks