Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Saya Si Penganggur~

on Monday, November 14, 2011

1st November bermula laa kisah seorang penganggur..hahaha…maklum laa dah berhenti kerja…so lepaks laa jap…tapi takde laa lepaks sangat pun..Disebabkan ku dah tak kerja & kena “culik” beberapa hari..so aktiviti harian pun busy jugak laa..hehehe…Dari tengahari kuar photoshoot kat Shah Alam terus ke rehearsal ASK kat studio apa nama entah kat Taman Seputih sampai maghrib…lepas tu diaorg pulangkan ku ke rumah lepas kena culik…heee…& x sempat masuk rumah lagi kuar balik..ahakss..jumpa my kembar lak kat curve coz esoknya dia dah nk FLY jauh…lama lak tu g..seminggu…”kenang daku dalam doamu my kembar”..ahakss…sampai-sampai curve sekali tengok….ramainyaaa…halamakkk diaorg celebrate besday rupanya…patut ramai..sogann den…nasib baik laa kawan2 dia ramai yg dah kenal..xde laa segan sangat…lepak2 borak2..lepas tu balik rumah..fuhh baru jumpa rumah setelah beberapa ari tak balik..ahaksss…
2nd November Tengahari kuar jap g Sri Pentas…jumpa dak-dak hotfm…dah lama x masuk opis HOT…lega jap boss besar xde dalam bilik..kalu tak lalu depan bilik dia confirm kena panggil masuk…hahahaha..lepas lepak-lepak kat sri pentas terus g opis lama amik gaji…heee..dah lama tertangguh nak amik…

3rd November Kuar tengahari gi UITM Shah Alam..jumpa kak huda jap..lepak2 jap kat sana…kul3pm ker PWTC..sebelum tu singgah petronas jap…adik notty pesan suh beli gula-gula pebret dia sebelum datang..hikhikhik…lepas habis rehearsal sessi petang kami ker The Mall jap…shopping time..ngan ALyah sekali kena angkut..dia bosan duk pwtc..so ajak jalan-jalan sekali…lepas maghrib ker PWTC balik…rehearsal sessi malam lak…After rehearsal kena culik lagi sekali…

2 comments:

Ermalina said...

bz bebenor kamu.. huhu.. jd PA shila amzah ke skrg? hee

Aida Arisya said...

hahah biasa laa...busy body jer..hahahah

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks