Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Anugerah Skrin 2011~

on Saturday, November 19, 2011

Pagi-pagi bangun…tolong “mama” masak rendang coz Alyah mengidam nk makan rendang ayam..heee…budak-budak notty tu as usual laa..selalu bangun lewat dariku..hahaha…kantoiiiii….lepas masak..makan tenghari..kakak & mama g dulu ker hotel coz nak make up..me kena tunggu dak kecik balik skool dulu…G jemput dak kecik & abg dia kat skool…hee jd baby sitter lak me..ahakss…so me g PWTC ngan dak kecik & capikkkk…sebelum tu balik rumah me dulu..salin baju..coz x bawa baju pun semalam…tu laa sape suh “culik” tanpa bgtau dulu..cian dak 2 orang tu tunggu me bersiap…hikhiikhik..lepas tu terus ker hotel…haiyaaaa diaorang belum makan lagi..ishhh…sejuk laa nasi & rendang tu, nasib baik me dah makan siap2 kat rumah…Alyah pun x nampak batang hidung lagi…duk bilik sebelah tengah fitting baju…ada yang tinggal tulang lagi baru kempunan nak makan…heee…

Tak pasal-pasal me kena makan lagi sekali gara2 kna teman Alyah makan..ishhh…gemuk laaa…berselera tengok makcik ni makan..hahahha…memang betul2 mengidam ni…dah bersiap-siap kat hotel terus ker PWTC tuk ANUGERAH SKRIN…kuar jer lift hotel bertembung ngan kakak nottyku Kak Bett..hahahaha..terperanjat dia..rasakann....me duk bawah bersama-sama Syada, Dayah & adik-adiknya…
Syada, Me & Dayah
With Diana Amir
SayaangNess Ct Saleha
With Iqa Mentor
With Adik Nottyku Shila Amzah
Kakakku Kak Pooja
With Kak Ziela
With Kak Umie Aida
With Papa Sam
With Fizo
After habis Anugerah Skrin lepak kat hotel jap borak-borak...after that terus balik rumah..fuhhh lambat balik.padahal esknya nk balik kampung...heee..BTW thanks a lots my sweeties for da ticket...*you know who you are*

2 comments:

aishah amin said...

wowee bestnye;)) must have been fun, lucky you!

xx

Aida Arisya said...

heee biasa2 jer aishah...btw thankss...u pun lucky gak :) selamat buat preparation k

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks