Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~October End~

on Tuesday, November 1, 2011

Assalamualaikum semuaa...
This month is a my last month work...after that me as a "penganggur" for awhile..ahakss..masa untuk menunggu tawaran kerja baru...pray for me k..moga mendapat kerja yang lebih baguss...
Last week on this month, ari sabtu sempat enjoy & FUN with my beloved fren..aktiviti yang menyihatkan badan...badminton time with my kembar & kawan-kawan kat Arena Sports Datuk Lee Chong Wei...
After main badminton kitaorang ke kedai kak yana..makan timee...sambil layan bola Terengganu VS Negeri Sembilan..adehh frusttt kalah...
Hari Ahad paginya g baiki kereta coz bonet kereta kena umpil masa kat uptown..so takboleh tutup seharian...after baiki kereta terus ker Shah Alam hantar my fren..balik dari Shah Alam joint my fren lagi dua orang tu duk bershopping kat Times Square...kebetulan memang me nak mencari barang kat Times Square...duk shopping tiba-tiba dapat call dari adik nottyku...mesti dia rindu kat kakak dia ni..sebab tu dia call ajak jumpa..hikhikhik...

After shopping terus ker RTM jumpa adik nottyku..dia ada reharsal kat RTM..tak sempat pun tengok dia reharsal..lambat sangat sampai..tunggu kat luar jer....adeh dia & mamanya perasaan muka ku lain time tu...nape nampak sedih ker??hahahha..sabar jer laa...last-last ku kena CULIK....sebelum kena culik ku di bawa makan dulu....perghhhh meehoon tomyam terbaikkk yang pernah ku makan...dah laa x pedas...pandai aunty orderkan..hahaha..dah tau citarasaku :) lebiuuu laaa...

Hari Isnin...pagi-pagi teman "Mama" g pasar beli barang tuk masak..lepas tu kami main masak-masak...adehh lagi sekali..kesian diaorang...sebab saya punya pasal terpaksa diaorang kurangkan kepedasan dalam masakan :) sayang gak diaorang kan saya kan..hahaha *mode perasan :P* Lepas makan-makan ..lepak-lepak... petangnya gerak sama-sama ngan diaorang..tapi me terus balik rumah gara-gara my HP seharian off sebab takde bateri...balik rumah baru charge..

Malamnya bawa my kembar..iela ker RTM nk jumpa adik kami yang paling comel dalam famly *huhhh katanya laa* hikhikhik..pada mulanya nak g makan dulu..sekali dapat msg dia dah nak perfrm..halamakkk...tak jadi makan...terus ker RTM...after show wat surprise kat adikku..coz dia taktau iela datang..heee..coz me tau diaorang memang dah lama x jmp...tanjakkk x gegurlz??...sronok me tgk diaorang appy... and then...sekali lagi me di CULIK..hamboiii mentang2 me datang ngan kembar..terus kena culik lagi...sebelum tu kami g makan-makan..kedai yang sama lagi...kali ni ngan kembar2 kna bawa kat kedai tu..ahakss..mama kata patut laa korang ni close jer..citarasa pun sama..dua2 takmakan pedas...hahaha nama pun kembar kan..harussslaaa..tu baru sama tang makan..banyak lagi persamaan kami ni..hikhikhik....

#FAKTA  Shila Amzah suka nyanyi lagu pendam..siang malam pagi petang..hatta tengah masak kat dapur pun dia duk nyanyi lagu tu..sampaikan lagu tu dah stuck dalam kepalaku..hadoiii budak notty ni

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks