Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Semi Final Muzik-Muzik~

on Monday, November 28, 2011

After kerja terus ker Seri Pentas…coz janji ngan Iela nak g tengok Separuh Akhir Muzik-Muzik sama-sama kat Sri Pentas 2, Shah Alam…kitaorang bertiga (Me, Iela & Hana)…persembahan yang kami nak tengok semestinya 3 suara…& Alyah..hehehe..confrm dua-dua ni masuk final..ahakss…

Kami g lambat skit..ada orang tu asyik call jer takut me tak datang..hahaha..don’t worry..for YOU pasti datang k..Cuma lambat jer skit…hikhikhik..saje jer datang lambat..ahakss…sampai-sampai ngam-ngam dah nak start..kami berdiri jer kat tepi..ramai giler kot yang datang tengok..ramai yang x dapat duduk..
We are twins :)
After habis show lepak luar jap…jmp kak jue & famly, dah lama tak jumpa diaorang.alalalala tomey si mamat ni..makin encemm…nasib baik masa kak jue call, tiket ada lagi…terus reserve tuk diaorang skali tiket tu…sembang-sembang jap ngan diaorang…sementara tunggu yang di tunggu tak kuar lagi, gi kacau dak2 Sofazr jap…ada orang janji nak belanja ku makan ayam golek..dah 3 kali puasa..3 kali raya dah..takde pun..hampehh dot commm si ONE ni…
Lambat lak makcik ni kuar…call Alyah dia tengah PC lagik…Sha pun sama…so tunggu dulu laa jap..bila nampak dah ramai yang kuar & kena serbu..kesian lak tengok..so me nak pass barang terus masuk jer dalam..lagipun kitaorang dah nak balik..malas nak tunggu..hehehe..jumpa kat dalam laa senang..nak pass keropok & barang kat Shila & Alyah…excited Alyah tengok keropok dia..ampehh tul laa dia ni..keropok yang dia tanya dulu..sabar jer laaa…xpe laa..as long as dia appy..suka tgk orang appy2 ni..ahakss..yehaa jgn lupa yaa wakk…awak promise nk blnja kitewww keepchiii kn???hehehe..kiteww tunggu awak call kiteww tauu…
Lepas Alyah turun baru Shila turun..dari atas dengar suara Sha cakap..cam dengar suara kat aida jer..hahahaa..memeyyy laaa…borak-borak & bergambar ngan sha dulu..lepas tu terus chowwww :) Thanksss my twin iela & hana…seronok layan sama-sama sampai hilang suara yaa..beriaa kannnn duk menjerit & menyanyi....

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks