Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Sukan Sea Malaysia Vs Indonesia (Separuh Akhir)~

on Monday, November 28, 2011

After kerja terus ker Sri Pentas tuk menyaksikan perlawanan bola sepak Malaysia menentang Indonesia…nasib baik laa office ni dekat ngan Sri Pentas..tanpa plan pun belasah jer g…nasib baik Fifiey, Jumaat, Adeqbun & Diah pun joint…so ada member laa layan nanti…xde laa segan sangat..acehh cam x biasa lak.hahahah..tiba2…
Stress laa g Sri Pentas ni..asyik kena buli jer..tiba2 dak2 zoomerz ni duk peril nak bergambar..ngokkngekk diaorang ni…rupa-rupanya diaorang tengok MyTv3 punya program..patut beria memBAHAN ku..siap ulang dailogku lagi dalam tu..yang korang xde kerja hafal dialog tu nape..hadoyaiii macam-macam lahh diaorang ni..ku pun tak ingat apa yang ku cakapkan..hahahha
Meet Leya, Zura,Chad, Deen & semestinya my “mama” cik Fafau..hikhikhik..giler kurus laa leya sekarang…seronok layan bola sama-sama sambil bersorak…yehaaa demi #HarimauMelaya
After layan bola Kak Fara ajak lepak kat kedai belakang Pasar TTDI...lama duk borak-borak,sembang-sembang..mentang-mentang dia tak kerja esok..lepak tak ingat dunia laa..hahaha..kitaorang gak yang gigih balik lambat & kena bangun awal..tapi it's okeyyy...untukmu Fafau...hikhikhik..tak habis lagi sesi membahanku kat Sri Pentas..bersambung kat gerai makan lak..Fafau lak sibuk nak amik gambar ku & autogrph..ku ni blurr laa mula-mula..sekali dia duk sebut pasal yang kuar TV ngan Shila Amzah...dia panggilku Artis...adoyaiii dia pun layan jugak My TV3 yang 30minit tu jer..ishhhh...asal Jumaat tak kena...ku jugak yang kena kauu kauu...dah laa dia introduce kat kawan Zul ku ni girlfren BFF dia...ishhh sengall tau...apa2 pun saya tetap sayang KAKAK hehehe

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks