Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part IX~

on Monday, August 13, 2012

After kerja konon-konon nak balik kerja terus…memandangkan lalu lintas tak mengizinkan & mood nak redah jem takdak..so buat keputusan tuk berbuka d rumah member di Kota Damansara & berterawikh di Masjid Al-Mukarammah Bandar Sri Damansara..keadaan jalan pun jem jugak..so lambat skit sampai rumah member…lepas berbuka kami terus menuju ker Bandar Sri Damansara…sesampai di perkarangan Masjid ku jadi teruja sambil berkata “subhanallah…Indahnyaa rumah Allah yang tersergam indah di depanku saat ini”…sebenarnya ari ni ada berterawikh bersama penyampai hotfm di masjid berkenaan…kitew ni memang suka bertukar-tukar masjid tiap kali terawih…so amik peluang tuk try berterawikh di sana…After terawikh sempat jumpa Kak Su, Leya, Kak Fara & staff hotfm yang lain…sempat laa bermanja-manja ngan mama ku sekejap..ahakss..terubat rindu, lama giler kot tak jumpa…kak sue lagi laa siap ajak chatime..hahaha..plan punya plan skali after raya pulak…
Esoknya pagi-pagi dah kuar gi shopping ngan adik…dari pukul10am sampai 4.30pm…penat tawaff jalan TAR & Sogo, ramainyaa umat manusia…phewwww…
Lepas balik terus ker Lemon PJ berbuka wif papaku..pheww makin encem..sebab dah kurus…sampai tengok semua berbaju kurung..hahhaha segan jap…disebabkan papa dah ajak g jugak tunjuk muka…lepas berbuka gi jumpa papa nak bergambo..lepas tu trus pulang…
Balik-balik konon nak tido..sekali duk buat itu ini dah lewat untuk berbadminton wif my fren..pukul 10pm gerak ke Kota Damansara..pukul 11pm dah start main badminton..tengah tengah main tiba-tiba mama sampai dengan keadaan yang ngantuk..katanya jem sangat sampai ngantuk…so dia tido sekejap sementara kami bermain…lepas mama bangun terus aktif nak berbadminton…
Dah pukul 2am nak sambung game seterusnya datang laa si Afiq, Yaya & Icha..mak aii kanak-kanak ni semua belum tido…seronok bermain lak tu..nak-nak afiq..main taknak berhenti….dah pukul 3am..so kami pun bersahur laa terus..kat Bawal Power…dah habis sahur baru balik..have FUN today wif them..terima kasih untuk satu lagi Memori yang Tercipta...

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks