Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part VIII~

on Sunday, August 12, 2012

Salam berhujung minggu....Ari ni nak sambung story Dairi Ramadan AidaArisya....Baru-baru ni sempat Iftar wif Kak Yan…After kerja gi curve..lama betul tak jumpa..dalam 2bulan lebih jugak laa…ni Iftar sekali jejak kasih gitew hahaha…sampai-sampai gi cari tempat tuk berbuka dulu..pusing punya pusing akhirnya Vivo menjadi pilihan..ahakss..

Dah order kuar balik g jalan-jalan dulu…dah dekat nak berbuka baru ke Vivo balik…tadaaa ni laa menu kitew tuk iftar kali ni....
Dah habis berbuka..nak turun..sekali tengok bawah..fulamakkk panjang nya orang beratur..sekali diaorang beratur tuk dapatkan Baskin Robbins FREE…phewww gigih kan??Oh..btw thanks kakak for the iftar…terima kasih sudi berbuka bersama :) next time jumpa lagi…sekali lagik..TERIMA KASIH DARI HATI :)

Sebelum balik sempat jumpa Dilla,Anis,Almy,Deqno & Nabila kat depan e-curve..diaorang nak layan movie..patutnya join diaorang gak..tapi disebabkan dah janji ngan kakakku nak iftar sama-sama so tak jadi join…jumpa borak-borak kat bawah tu je sekejap sambil makan aiskrim McD hahaha…
Esoknya tak kerja…dah g klinik, g KWSP, pejabat pos…lepas tu ker Sri Pentas meet my twin & rakan-rakan …amboiii dah cam opis ke2 ku dah hahahaha..dari tengahari sampai ker lewat petang bertapa kat sana..ada Bazar Terbaik Raya..ramai celebrity jugak yang menjual kat bazar-bazar tu..Ada Mimie Haris, Tasha Shila, Karl Shafeq, Fouziah Gous, Iqram Dinzly, Nadia Mustapha, DeanDaud, Danny Xfactor dan ramai lagik..round-round booth ngan iela n maria…ingat nak balik awal..tapi Shila Amzah tak sampai lagi..cakap kat aunty nak balik dulu sekali dia marah…hahahha…dia suh tunggu..so tunggu laa ketibaan Datin tu dulu….Tengah geram ngan Tasha Shila ni..boleh lak dia cakap ku makin gemuk…terus cakap kat di anak diet sekarang..hahaha..notty laa dia ni..
Dah habis event Shila ajak berbuka sama-sama kat OU…Bangkok restoren…yummyhhh sedap makanan dia…thanks Aunty, Shila & Shahnaz belanja Iftar..& thanks gak Shahnaz antar ke kereta hikhikhik…iftar ni xde pict di sebabkan hp dah xde bateri..hehehe sekian terima kasih

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks