Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part X~

on Wednesday, August 15, 2012

Gara-gara berfutsal & bersahur lewat pagi..after subuh baru tido..dalam kul7am jugak laa…sekali bangun kul 1.30pm…phewwww rugi masaku dengan tidor jer..hahahha…bangun bangun terus kemas apa yang patut..mendobi jap…After asar g pickup Syada untuk berbuka bersama..kali ni berbuka kat Maytower Hotel & Serviced Residences…perghh untuk puasa kali ni..Ini pertama kali makan buffet kat hotel…Alhamdulillah atas rezeki yang di berikan…giler sedap makanan-makanan ni…berbalaoiiii..so kitew suggest kalu korang nak cari BUFFET RAMADAN boleh laa datang sini…services terbaikkk…terima kasih yang belanja..ahaksss…

Lepas berbuka kami ker KLCC..movie time THE DARK KNIGHT RISES wif Aunty,Shahnaz,Shila & Syada..movie pukul 9.45pm…superbbb movie..like this movie..sampai tak berkelip mata tengok…5 bintang kitew kasik hehehe..dalam pukul 12am lebih-lebih gak laa habisnya…Thanks Canaz belanja tengok movie…
 After movie ker rumah Shila….aktiviti mengSURPRISEkn BESDAY GIRLSHILA AMZAH…sampai-sampai dah ramai yang menanti…Happy Besday to my lovely adik notty…moga panjang umur murah rezeki & bahgia selalu…Just remember one thing…walaupun raga kita terpisah jauh namun hati kita selalu dekat bila kau rindu pejamkan matamu dan rasakan aaaa aku (ehh ternyanyi lak hahahha)…ehh ok serius ni betul laa andai suatu saat nanti akak jauh..ingat satu perkara..doa akak sentiasa mengiringi setiap langkah perjalanan Shila…Akak tetap akan doakan Shila walau dari jauh..& terima kasih untuk segala-galanya..terima kasih dari HATI…thanks for your love, caring, & everything you have done for me….
Ermmm dah pukul2am majlis tak habis lagik…mataku pun memang dah ngantuk sangat-sangat…ku pun naik ke atas dulu untuk beradu…tuan rumah duk melayan tetamu..kitew dah ZZZzz dulu..hehehehe ampunn tuan rumah..ahaksss…Stokin teman kite tido...
Pukul3 lebih jugak diaorang balik katanya..huhh masa tu ku dah di ulit mimpi….bangun untuk sahur pagi tu bukan main liat lagi…last last ku minum air nescafe jer..dah tak larat nak makan..lepas sahur balik rumah & gi kerja..btw thanks aunty, uncle, Shila, Syada, Syafiq & Syahir..thanks jadikan kiter sebahgian dari ur famly…saya sayang kalian ketat-ketat…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks