Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part VI~

on Tuesday, August 7, 2012

Pejam celik pejam celik dah hujung minggu lagi..plan asalnya nak ker rumah Ibu di Klang…tapi my aunty datang dari Terenggannu ajak berbuka puasa bersama my sis & my cazen…So pagi-pagi ari kuar ngan my sis & my cazen g shopping dulu…Mak aiii kali ni memang giler..banyak shopping tuk diri sendiri memandangkan before puasa ari tu dah shopping tuk adik-adik & anak buah…yang pastinya tak pernah ku habiskn duit sebanyak ni tuk diri sendiri..ni semua pengaruh adikku….uitssss jangan godaiku tuk bershopping….phewwww…After shopping kat Kenangan Mall g Kampung Baru jap..lepas tu terus ke Jalan Tar & Sogo…dah habis shopping baru meet my aunty yang baru sampai kat Kampung Sungai Pusu, Gombak…rumah kawan my aunty…so makan ala-ala kampung laa pulak…duk bersila…seronok jugak makan ramai-ramai sambil melayan si kecil…cute laa layan telatah budak-budak yang berceloteh ni…Dalam kul9.30pm baru gerak balik..hantar my cazen & my sis dulu…sampai rumah kepenatan lalu tertido….sambil tunggu seseorang tu respond…sekali nahhkauuu tertdo sampai pagi….sahur???hmmm terlepas lagik…

Esoknya bangun pagi-pagi tengok HP…ada pesanan dari dia…hehehe…ampunnn..kiteww tertdo :( …ari ni agak bosan skit..tak de apa nak di buat..so kerjanya update FB,Twitter & blog…hahaha….Petang ni baru kuar…Ada Iftar bersama FBI at Hot Pindang Kitchen Seksyen 10 Shah Alam…Dalam pukul 5pm gerak ke Shah Alam..sampai awal pulak…layan badminton dulu kat kedai tu sementara tunggu yang lain-lain..
Dalam pukul 7pm gak abg Faizal & famly tiba…phewww lamanya tak jumpa Keyna,Khalish & Kak Lina…Khalish dah besar dah…Keyna cam biasa..kurusss betul dia ni…Last jumpa diaorang masa Majlis Akikah Khalish kat Rawang..rumah mak mertua abang Faizal…
Dah azan semua layan menu yang terhidang..sedapppp menu2nya..Thanks Abang Faizal & Famly belanja Iftar…moga sentiasa murah rezeki….After berbuka naik atas solat maghrib..lepas maghrib turun balik layan badminton..Lin Dan Vs Datuk Lee Chong Weii…stress tengok…but I’m proud of DLCW…good game..After game baru kami pulang…
Again..thanks Abang Faizal, Kak Lina, Keyna & Khalish for the iftar…

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks