Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part V~

on Saturday, August 4, 2012

Ermmm bersahur dan berbuka dengan FAMLY di kampung sudah…bersahur ngan SHILA pun sudah, berbuka je belum hehehe..bersahur & berbuka ngan ALYAH pun sudah beberapa kali..ahakss…berbuka wif HUNNY pun sudah…now time berbuka ngan GORGEOUS fren

Baru-baru ni dah berbuka sekali..tapi tak cukup korum…now berbuka lagi sekali…tapi masih tak cukup korum…hahaha..takpe tak cukup korum pun yang penting happy hehehe..kali ni kami berbuka di Muhibbah Seafood Kampung Sungai Penchala…After kerja terus ker tempat berbuka..mencari jugak laa..ingatkan kat mana..rupanya dekat ngan rumah si Apish…hahaha
Sampai-sampai terus mencari kelibat rakan-rakan..antara yang dah sampai Deqno,AlmyNadia, Dilla & rakan-rakan…sementara yang lain-lain sampai cam biasa laa..sesi berphoto-photo..
Almy pulak asyik duk busy mewarna..maklumlaa orang ada hobi baru…mengalahkan Princess dah kitew tengok..khusyukk bebeno..hahaha…
Dah dekat nak azan muncul laa kelibat iela, sazz, syamim & hana …baru complete…makanan pun dah terhidang…Azan maghrib berkumandang so semua get ready nak berbuka…jangan lupa doa makan dulu..hehehe
After makan break jap g solat Maghrib..lepas tu di teruskan ngan upacara mengenakan besday girl “deqno”..hahaha habis kena paksa makan kek coklat walaupun dia tak suke…ekekekeke…lepas tu sebelum balik cam biasa laa..famly photo ahaksss..kesian abg kat kedai tu jadi mangsa tukang amik pict kitaorg….BTW thanks Deqno belanja makan..moga murah rezeki…ada pulak besdaygirl yang belanja…kitaorang nak bayar tak kasi…ermmmm…apa-apa pun moga panjang umur murah rezeki & bahgia selalu…jangan notty2 & duk sakat orang sangat yaaaa :P
Everytime with them I’m so happy..walaupun ada yang baru kenal…semuanya best, sporting & baik….luv my gojesss sangat-sangat…merekalah antra kawan-kawan yang sentiasa mengerti perasaanku, caring & luvly fren..that why laa kalau tak sihat lepak ngan diaorang terus sihat… #friendshippppppp (sambiltangankedepan)

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks