Aida Arisya In D' House

Aida Arisya In D' House
Pada Yang Esa kupohon... agar apa saja yang kubicara, tidak menjadi racun untuk sesiapa, tetapi penawar hati dan budi. Pada Mu Tuhanku... kupohon kekuatan agar jejariku mampu untuk menghulurkan sesuatu, yang akan menjadi halwa minda buat yang membaca bisikan hatiku. Berbicara setulus kata. Berkata dari hearty yg indah berbahasa..~ Kata-kata bukan dusta tp, patah-patah yg puitis ikhlas dari jiwa yg ada!! BlOg ini memberi peluang insan yg kerdil menuturkan bicara seketika selagi ada dayanya!!~ SEUKIR SAYANG, SECANGKIR KASIH, & SEKELUMIT CHENTA!!~

Followers

CLICK ME!!!

There was an error in this gadget

~Dairi Ramadan AidaArisya Part III~

on Wednesday, August 1, 2012

Sambungan story….Esoknya pulak..tiba-tiba someone whattssap…awak ari ni berbuka ngan kitew lagi tau…kitew ada reharsal kat RTM…mak aiii awak ni..last minit bagitau nak ayam golek…takut jer habis dah..cepat-cepat bersiap…gi farmasi dulu beli ubat…lepas tu terus g tempat ayam golek…sekali..mak aiii panjangnya beratur…taknak hampakan dia..ku beratur jer tanpa bagitau dia yang orang ramai yang amat duk beratur…dalam hati berdoa..moga-moga sempat my turn sebelum kul7….alhamdulillah..nasib baik dapat..rezeki dia heee…kalau tak dapat ada yang kempunan “bercuti” tak dapat makan ayam golek..UNTUK DIA bak kata najwa latiff….ku sanggupkan aje..hahaha..sempat laa berbuka sama-sama…sampai-sampai dia buat sedih dah…duk cerita kitew buka puasa sama-sama lagik…awak jangan sedih-sedih tau coz lepas ni insyaallah raya kitew jumpa…sebab tu 2 ari ni kitew spent time ngan awak…dari tak nak sedih terus sedih jadinya…hahaha dia ni..sempat lagi buat adegan pilu sebelum berbuka..Lepas tu dia kasi hadiah lagik…ermmm cantekknyaa..thanksss manyakk-manyakk..dah tak terucap thanks dah ni..banyak sangat yang dia kasi..terharuuu…lepas berbuka..dalam kul9mlm layan dia reharsal…dia kata awak kena tengok…best ni..hahaha…layan rehearsal sampai habis..lewat jugak laa habisnya..duk rehearsal sempat mengacau Kak Jah aka Misha Omar..boleh tahan lawak laa Kak Jah ni…habis rehearsal dalam kul 12lebih gak laa kami pulang…huhhh cam esknya tak kerja kan??hahaha..balik dah penat Zzzzz

Esoknya tak terjaga Sahur…hahaha dah 2 kali tak terjaga ni…bangun-bangun dah azan Subuh…solat & terus bersiap gi kerja…After kerja terus g RTM untuk Rakaman Pesona Aidilfitri…Program raya gabungan 3 Diva Alyah, Dayang Nurfaizah & Misha Omar…ingat malas nak gi tapi semalam orang tu dah warning suh datang..maklum laa ni ari terakhir nak jumpa before dia fly…nanti rindu pulekkk katanya..so jumpa laa..padahal 2 ari before dah spent time sama-sama…hahaha..

So korang jangan lupa saksikan pada raya ke-empat kul 9mlm..seriuss best..siap ada medley lagu “TakMungkinMasihAdaCinta” lagik..seriuss sedap…Masing-Masing mendendangkan lagu raya & lagu terbaru mereka (Alyah – Lena Sahara, Misha – Angin Syurga & Dayang – Sabarlah)

Habis rakaman g jumpa KISAH HATIKU jap melepaskan rindu sambil borak-borak..maklum laa esoknya dia dah nak fly..2 minggu lebih dia tinggalkn kitew :( sedeyy pulee ati kiteww wak…banyak pesanan kita bagi kat dia..apa-apapun plissss take care yourself kat sana...doa kitew sentiasa bersama awak..kita doakan moga awak selamat pergi & pulang…gonna miss u kakak…hugs ketat-ketat sambil tahan sebakk…dah hampir menitiskn air mata masa dia peluk lama-lama…terima kasih kakakku….sesungguhnya ari-ari bersamamu adalah KENANGAN TERINDAH dalam hidupku...uwaaaaa tiba-tiba ada air mengalir di pipiku....

0 comments:

© Copyright by Memori Tercipta | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks